Youth Skin Care Set Penjagaan Kulit Premium

Monday, May 14, 2018

Youth™ Skin Care : Set Penjagaan Kulit Paling Premium

youth shaklee selamat

                           Youth™ Skin Care


Youth™ Skin Care merupakan set penjagaan kulit yang terbaru Shaklee yang lebih premium bagi menggantikan NutriWhite dan Enfuselle sebelum ini. Youth™ Skin Care Premium Shaklee telah direka istimewa untuk mereka yang benar-benar serius menjaga kesihatan kulit wajah dan ingin tampil awet muda.

Set penjagaan kulit Youth™ Shaklee lebih 100% vegan iaitu berasaskan tumbuhan menjadikannya set penjagaan kulit yang premium. Selaras dengan polisi mengutamakan keselamatan bumi, produk ini bebas daripada 1500 bahan-bahan kimia yang berbahaya di antaranya seperti paraben, phtalates, EDTA, hydroquinone dan merkuri. 

Kandungan Youth™ Skin Care

Setiap produk Youth™ diformulasikan secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor yang menyebabkan penuaan termasuklah faktor cara hidup, pencemaran alam sekitar mahupun penuaan secara semulajadi.Muscadine 

Polifenol anggur muscadine yang masih dalam proses paten melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.

Lotus Japonicus

Youth™ Complex yang masih dalam proses paten, digabungkan dengan Lotus Japonicus mengaktifkan protein youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin.

Ektrak Sel Stem Epal

Kajian menunjukkan bahawa ekstrak sel stem epal mengaktifkan dan mempercepat pembaharuan kulit agar kulit kelihatan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit agar kulit kebih berseri dan lembut lebih lama.

Ekstrak Buah Schisandra Chinensis

Ektrak buah ini berfungsi untuk menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.

Vital Repair+® Complex

Vital Repair+® Complex mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien antioksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.


Kelebihan Youth™ Skin Care

  • 100% Vegan
Bahan-bahan yang digunakan dalam Youth™ berasaskan tumbuhan semata-mata.  Ia telah menjalani kajian selama 8 tahun sebelum dipasarkan dan mempunyai 8 patent dan patent pending.

  • Terbukti secara klinikal
100% wanita telah berjaya dibuktikan secara klinikal memiliki kulit yang kelihatan lebih muda. Antara ukuran penuaan yang dilaksanakan termasuklah kedutan kulit, saiz pori, tona kulit, keanjalan, tekstur kulit, hiperpigmentasi, seri kulit dan kekenduran.

  • Bebas daripada 1500 racun kosmetik
youth shaklee bebas paraben


  • Diuji oleh ahli dermatologi
100% pengguna Youth™ mendapati perubahan ketara pada wajah seawal 7 hari kesan penggunaan secara konsisten.
  • Diuji oleh ahli oftalmologi
Youth™ juga telah diuji oleh pakar mata bagi membuktikan bahawa produk ini selamat untuk mata dan tidak merengsakan.
  • Hipoalergenik
Telah diuji ke atas pelbagai kategori kulit sensitif untuk menunjukkan bahawa produk ini sesuai untuk semua jenis kulit.
  • Bukan Komedogenik
Produk ini tidak menyumbatkan liang pori.


Rangkaian Youth™


Luminous Gel Oil Cleanser 


3 dalam 1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci dan menyediakan kulit anda ke langkah seterusnya.

Bahan-bahan utama yang terkandung ialah Vital Repair+®, Ekstrak anggur Muscadine dan Ekstrak alga hijau yang menghaluskan.

Perfecting Skin Toner


Bertindak untuk membersihkan kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi.

Bahan-bahan utama ialah Vital Repair+®, Ekstrak anggur Muscadine dan Ekstrak alga hijau yang meremajakan.

Youth Activating SerumYouth Activating Serum mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk memulakan pembaharuan sel yang kritikal. Terdiri daripada campuran vitamin, polifenol dan YOUTH Complex menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel.

Bahan-bahan utama ialah YOUTH Complex dengan Apple Cell, Lotus Japonicus dan Vitamin A berkapsul.

Age Defense Moisturizer - SPF50


Melindungi kulit dari sinaran matahari

Bahan-bahan utama ialah SPF50, Vital Repair+®, Ekstrak anggur Muscadine.

Advanced Renewal Night Cream - LightEkstrak alga marin, anggur Muscadine dan Lotus Japonicus serta antioksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan kulit semasa tidur dan merangsang penghasilan kolagen dan elastin agar kulit kelihatan lebih muda, licin dan cerah.

Bahan-bahan utama ialah  Vital Repair+®, Chisandra Chinensis, Lotus Japonicus.

Radiance C+E


Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan kulit dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.
Untuk kesan yang lebih menakjubkan, gunakan bersama rejimen penjagaan kulit anda selepas menggunakan serum.

Bahan-bahan utama ialah 20% vitamin C tulen, vitamin E, raspberi.
Untuk sebarang pertanyaan/konsultasi dan tempahan,
 ♥NOORASMAH KARIM ♥013-9212766
http://CheKaqVit.wasap.my

You Might Also Like

0 comments

Apa Kata Anda

Instagram