Hobi Dulu, Kini dan Selamanya

Monday, December 05, 2016


Sejak zaman sekolah lagi memang suka ke library. Zaman sekolah rendah suka baca buku penyiasatan..Siri Salma ke apa ntah..kalau tengok buku ingat la.

Zaman sekolah menengah pun masih lagi konsisten ke library masa waktu rehat. Banyak peristiwa manis ketika itu. Ahakssss...balik rumah curi-curi baca Pedang Setiawan abang punya.

Zaman matriks pun sama suka ke library sebab nak ushar ada sorang mamat hensem..haha..ni zaman naif dulu..sekarang dah insaf.

Zaman U pun teruskan lagi hobi murni ke library pasal situ je coverage wifi best semata-mata nak chatting. Time tu tengah glamer Friendster n Yahoo Chat.

Dah kahwin ni dah kurang aktiviti ke library. Dan hasrat murni tertunai untuk wujudkan mini-library. Kumpul buku memang rajin. Nak baca 3 bulan baru habis 1 buku.




Bila join Shaklee ni dah rajin sikit membaca. Sebab tak syok la bila coaching dengan mentor kita kosong je. Kena la baca-baca sikit. Lagi satu nak consult customer pun bukan pakai hentam saja. Kena ada ilmu juga. Banyak membaca banyak la ilmu kalau diamal. Tapi nak kena berguru juga nanti syok sendiri.

#liveamazing
#tsunamishaklee
#shakleeeffect
#landmarkstudy



You Might Also Like

0 comments

Apa Kata Anda

Instagram