Bertukar Jenama Bertukar Kehidupan

Saturday, December 03, 2016

Alhamdulillah Allah kurniakan kemampuan untukku berShaklee. Maklumlah anak berderet kecik-kecik. Amanah tu!!

Memang tak silap memilih. Allah ilhamkan. Siapa yang ragu-ragu nak tukar brand tu sila bangun buat solat malam.



Memang tak salah memilih. 'Company' dah 'establish', bahan-bahan yang digunakan selamat dan ada kajian-kajian yang dijalankan ke atas produk yang dikeluarkan.

Sebab memang ngeri mengenangkan cara hidup sekarang. Sayur kat pasar tu pun simpan dalam peti seminggu elok je macam masa mula-mula beli. Memang kita tak sedar bahan-bahan kimia berbahaya menyerap masuk ke dalam badan kita.



Sebab tu saya guna Basic H untuk cuci rumah, Hand dishwash untuk cuci pinggan mangkuk, Fresh Laundry untuk cuci baju dan NutriFeron untuk tingkatkan sistem imun badan.



#jomsihat
#liveamazing
#landmarkstudy
#tsunamishaklee
#shakleeeffect

Untuk sebarang pertanyaan/konsultasi dan tempahan, 

♥NOORASMAH KARIM
 ♥019-7399253

You Might Also Like

0 comments

Apa Kata Anda

Instagram