Panduan Pilih Suplemen Supaya Dapat Kesan Yang Diingini dengan Selamat

Sunday, November 27, 2016

Pasti ramai yang berkira-kira hendak memilih suplemen.


Salah satu tips memilih suplemen yang selamat adalah melalui pengedar yang sah macam saya.
Jelas kelihatan melalui pengamatan saya, kebanyakan pengguna produk hanya menginginkan kesan yang pantas tanpa memikirkan soal keselamatan dan kesihatan pada jangka panjang.

Perasan tak yang produk-produk kesihatan di Malaysia ni tumbuh bak cendawan selepas hujan? Yang best ramai yang gigih usahakan produk jenama sendiri. Bagus dah tu. Tapi yang jadi tak bestnya ada je laporan tentang kualiti produk, kandungan yang digunakan dan paling tak best 'side-effect' yang merosakkan organ dalaman.


Laporan Harian Metro tentang pengguna yang menggunakan produk tiruan

.
Bukan mudah tau kalau nak bangunkan produk-produk kesihatan ni. Kebanyakan syarikat yang buat kajian pun hanya jangka pendek atas satu-satu jenis vitamin sahaja.
.
Sedangkan sesuatu penyakit tu ambil masa lama nak dikesan ; ada la dalam 10 hingga 30 tahun. Dan ditambah lagi dengan faktor-faktor seperti gaya hidup dan pengambilan nutrien dalam diet harian.
.
Bagi mereka yang tercari-cari suplemen yang sesuai, sila rujuk senarai semak di bawah ini.



#tsunamishaklee
#landmarkstudy
#shakleeeffect
#liveamazing

Untuk sebarang pertanyaan/konsultasi dan tempahan, 

♥NOORASMAH KARIM
♥019-7399253

You Might Also Like

0 comments

Apa Kata Anda

Instagram