Peluang Keemasan Yang Sukar Dilepaskan

Wednesday, December 16, 2015

PENGEDAR SHAKLEE AMPANG Asma El Kareem |
Trusted Independent Distributor |019.739.9253

Selamat Datang 2016

2015 bakal melabuhkan tirai. Dah dapat penuhi matlamat yang kita tetapkan awal tahun dulu? Bagaimana?

Sepanjang 2015 pelbagai kenaikan harga barang dan perkhidmatan lebih-lebih sejak GST dikenakan pada April yang lalu.

Selamat tinggal 2015

Tindakan 

Namun, apakah tindakan kita untuk memastikan kita dapat meneruskan kehidupan, tak perlu catu makanan untuk keluarga?  Sudah tentu goyang kaki sahaja tidak menjanjikan apa-apa.

Hanya Buat Dari Rumah Saja 

Peluang Shaklee 

Bagi menghadapi 2016 yang lebih mencabar, Shaklee menyediakan peluang keemasan kepada pengedar-pengedarnya. Sememangnya ini merupakan ganjaran kepada mereka yang benar-benar berani mencabar diri sendiri.


Manakan tidak. Jika dikira-kira hampir RM100K Shaklee nak bagi kepada para pengedar yang komited. Pengedar di Malaysia sahaja melebihi 100 ribu orang. Namun, cuma 3 peratus sahaja yang komited.Jika anda dah jadi pengedar, rugi jika tak rebut peluang ni.


Daftar Sekarang 

Berita baik bagi anda yang belum mendaftar sebagai pengedar lagi. Jika anda mendaftar hari ini, anda berpeluang untuk mendapatkan bonus tersebut. Itu baru sebahagian bonus yang Shaklee tawarkan belum termasuk bonus yang lain-lain lagi.


Rugi Tak Buat

Nasihat saya jangan terlalu lama berfikir kelak diri sendiri yang rugi. Jangan terlalu banyak sangat mengkaji kelak diri sendiri yang rugi. Jangan duduk diam saja nanti tak dapat apa-apa.Untuk sebarang pertanyaan/konsultasi dan tempahan, boleh hubungi saya melalui:
 ♥NOORASMAH KARIM ♥SMS :019-7399253

You Might Also Like

0 comments

Apa Kata Anda

Instagram