Kandungan Shaklee Menjadi Tunggak Utama Produk Berkualiti, Berkesan dan Selamat

Tuesday, December 15, 2015

PENGEDAR SHAKLEE AMPANG Asma El Kareem |
Trusted Independent Distributor |019.739.9253

Salam sejahtera buat pembaca semua.
Nak kongsikan sedikit pengalaman dua tahun mengamalkan suplemen Shaklee. Barangkali ada di antara pembaca yang sudah bertahun-tahun lamanya setia dengan produk ini. Namun, ada juga yang kasihnya beralih arah. 

Memang lumrah manusia nak yang mudah dan nak cepat. Macam saya juga. Tapi kesetiaan pada Shaklee masih tak berubah. Alhamdulillah.  Sebab apa ekk?

Pengasas Shaklee 

Semulajadi

Sejak awal lagi, pengasas Shaklee Dr Forrest C. Shaklee telah menekankan prinsip menyediakan produk yang semula jadi dan berkesan dalam meningkatkan taraf kesihatan orang ramai. Kriteria memilih bahan-bahan semulajadi menjadi keutamaan dalam penghasilan produk yang bermutu dan berkesan. 

Prinsip The Shaklee Difference 

Salah satu perbezaan Shaklee ialah kandungan produknya. Keistimewaan bahan-bahan yang digunakan, sistem bahan-bahan dibawa untuk diproses, penghasilan produk diiringi dengan kaedah dan teknologi saintifik yang paling maju membuatkan Shaklee sangat unik.Shaklee sangat komited dalam memberikan yang terbaik dengan meletakkan piawaian yang paling tinggi. Oleh sebab itu, Shaklee telah melaburkan berjuta-juta dolar untuk pembangunan produk termasuklah beribu-ribu penyelidikan dan kajian makmal dan pada masa yang sama masih mengekalkan keharmonian alam sekitar. 

Maka tidak hairanlah rata-rata pengguna tegar Shaklee amat berpuas hati dengan keberkesanan produknya. Legasi falsafah Shaklee berterusan walaupun tampuk pentadbiran bersilih ganti.


Usia multivitamin yang pertama, Vitalea dihasilkan kini telah pun berusia 100 tahun. Yang membezakan hanya bentuk fizikal dan dipertingkatkan dari segi mutunya.

Bukan sahaja Vitalea bahkan setiap produk Shaklee sentiasa ditambah baik dari semasa ke semasa.
Cuba lihat perbandingan kandungan produk Shaklee dengan beberapa produk terkemuka ( diubah namanya bagi menjaga reputasi syarikat).
Anda nilaikan sendiri.

Perbandingan Kandungan Shaklee


Perbandingan DTX Complex
Perbandingan Vitalea 

Perbandingan ESP
Perbandingan Water Pitcher 

Perbandingan Carotomax

Perbandingan Ostematrix 
Perbandingan AJHT

Perbandingan B Complex

Perbandingan Mealshake 

Perbandingan Omega Guard 


Perbandingan Vivix

Jelas tak bahawa Shaklee berusaha memberi yang terbaik untuk keperluan tubuh kita. Bukan itu sahaja, produk Shaklee juga merupakan pelaburan kesihatan yang terbaik kerana penjimatan setiap produk yang dibeli dapat bertahan pada masa yang panjang.

Lihat sahaja contoh Set Menyusu ( kredit: Vitaminroyale)

Penjimatan Berganda-ganda
Semoga entri ini membuka minda anda dalam membuat pemilihan produk penjagaan kesihatan anda.


Untuk sebarang pertanyaan/konsultasi dan tempahan, boleh hubungi saya melalui:
 ♥NOORASMAH KARIM ♥SMS :019-7399253

You Might Also Like

1 comments

  1. Produk shaklee memang terbaik. Natural takde bahan kimia.

    ReplyDelete

Apa Kata Anda

Instagram