Wonderful Moments with You: Hi Tea di Kelab Golf Diraja Selangor

Sunday, December 07, 2014

PENGEDAR SHAKLEE AMPANG Asma El Kareem | Trusted Independent Distributor |
019-7399253 |

Salam sayang,
Entri hari ni santai-santai je. Hari minggu kan. Tapi ada event hi Tea di Kelab Golf Diraja Selangor. Kalau dah jadi isteri kepada badan beruniform inilah kemestiannya. Ada tema pula tu..dengan paksa rela kuturuti jua. Tema "masquerade" okay.

Manalah pernah pakai gaun-gaun bagai. Kalau ada pun masa kecil dulu. Tu pun yang biasa-biasa saja. Dah la janggal rasa petang-petang buta nak berkostum bagai. Cuaca panas pula.. Abang punya pasal tak pelah adik layan je bang. Anak -anak abang jagakan??



Hi Tea ni meraikan majlis persaraan abang punya bos punya bos punya bos. Berapa banyak bos daa..Datang makan je tak de masalah. Makanan yang dihidangkan memang pelbagai aneka. Tapi sejak akhir-akhir ni memang tak lalu sangat nak makan. Mungkin sebab kes berat naik selang sehari kena ambil tekanan darah.





Abang bawa anak-anak ke AEON BIG Keramat. Best pula mereka ke sana. Abang cuma kirim gambar anak-anak je. Baru berapa jam tak jumpa anak-anak rasa rindu sangat!! Seronok tengok mereka masuk bengkel mewarna. Sekurang-kurangnya ada tambahan aktiviti cuti-cuti ni.





Majlis habis dalam jam 5 tak sabar nak jumpa anak-anak. Mesti balik ni menuntut nak bersolek nak pakai baju macam ibu!!

Kepada pembaca-pembaca blog Ibusrikandi jangan lupa sertai contest blog giveaway ye..bermula 10 Disember 2014. Dah boleh mula buat persediaan dari sekarang!!

Bagi anda yang ingin mendapatkan HARGA AHLI Klik CARA JADI AHLI SECARA PERCUMA dan DAFTAR SHAKLEE dengan segera!


 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **


 Untuk sebarang pertanyaan/konsultasi dan tempahan, boleh hubungi saya melalui:
♥NOORASMAH KARIM
♥Contact :019-7399253

You Might Also Like

0 comments

Apa Kata Anda

Instagram