Peluang Perniagaan Untuk Menambah Pendapatan Sehingga Mencecah 6 Angka!!

Friday, December 19, 2014

PENGEDAR SHAKLEE AMPANG Asma El Kareem | Trusted Independent Distributor 
| 019-7399253 |

 Fakta Yang Perlu Anda Tahu!!

 Statistik menunjukkan 17.7 juta rakyat Malaysia menggunakan internet. Angka tersebut boleh dikatakan agak besar menunjukkan hampir separuh daripada penduduk Malaysia menggunakan perkhidmatan tersebut. Ini menunjukkan bahawa rata-rata mereka mempunyai smartphone. Jadi, mengapa kita sia-siakan peluang yang ada??

Media Sosial sebagai Medium Pemasaran Paling Bajet

Kanak-kanak sekolah rendah pun sudah memiliki akaun di Facebook. Apatah lagi kita waima yang bekerja makan gaji pun curi-curi masa waktu rehat mereka untuk membuat promosi melaluinya. Medium seperti blog, youtube, twitter, instagram dan banyak lagi media-media sosial yang lain yang boleh dimanfaatkan untuk mencapai target jualan pada kos yang minimum.

Tak Tahu Nak Memulakan Bisnes dengan Modal yang ada

Desakan sara hidup yang semakin meningkat membuatkan ramai yang menceburi bidang perniagaan walaupun secara kecil-kecilan dan secara sampingan. Benar, 9 daripada 10 punca rezeki datangnya daripada berniaga. Syabas pada mereka yang sudah bermula. Namun, ada juga yang masih lagi mencongak-congak untuk menceburkan diri dalam bidang perniagaan. Modal dah ada tapi tidak tahu apa jenis bisnes yang ingin dibuat. Tidak kurang juga yang minat untuk berniaga namun mengharapkan modal 0. Hakikatnya, TIADA PERNIAGAAN YANG BERMULA TANPA MODAL!!!! Perniagaan dan modal ibarat aur dengan tebing; bagai irama dan lagu tak dapat dipisahkan. Mari kita lihat anggaran modal yang diperlukan untuk memulakan beberapa jenis perniagaan:

 Stall burger franchise -->> RM20k ++
Tutti Frutti -->> RM600k++
Taska -->> RM15k++
Kiosk minuman franchise seperti Coolblog -->> RM100k++
Peluang bermula di Shaklee hanyalah serendah RM65 dan pulanganya anda yang tentukan sendiri dan pastinya cukup berbaloi. Kami akan bantu anda bermula dengan modal serendah ini. Yang penting ada kemahuan dan juga internet access. STUDENT dan SURIRUMAH yang berminat sangat dialu-alukan. Mereka yang sudah mencapai pendapatan 6 angka di Shaklee juga kebanyakannya bermula dengan makan gaji malah hebat-hebat kerjaya yang diceburi seperti guru, jurutera, doktor dan pelbagai lagi. 

Bermula Belajar Bertindak Berjaya Bersuka Ria

Bertindak sekarang dan jangan menoleh ke belakang lagi. Usahakan pendapatan yang diinginkan melalui perniagaan.
 
 
 Beringat sebelum kena!! Akan datang nak keluarkan duit sendiri pun dikenakan GST!!
 

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **

Untuk sebarang pertanyaan/konsultasi dan tempahan, boleh hubungi saya melalui:
♥NOORASMAH KARIM
♥Contact :019-7399253

You Might Also Like

0 comments

Apa Kata Anda

Instagram