3 Sebab Vitamin Shaklee Takde Stok Dalam Tempoh yang Lama

Wednesday, December 17, 2014

PENGEDAR SHAKLEE AMPANG Asma El Kareem | Trusted Independent Distributor |
 019-7399253 |

Salam sayang,

Gempar!!! Vitamin Shaklee Takde Stok Dalam Tempoh berbulan-bulan..apa nak buat???


Bagi yang dah lama dalam Shaklee ni, ingat tak suatu ketika dulu.. Tahun lepas je pun yang heboh stok vitamin C SR kehabisan stok?? Semua orang yang amalkan vitamin C memang umpama hilang arah bila terasa bekalan vitamin C terputus. Macam tak tau nak buat apa. Kemudian, pernah juga Herblax vitamin detoks terbaik kegemaran ramai kehabisan stok juga!! Kemudian disusuli dengan Cinch Tea dan Nutriferon. Terkini Collagen Shaklee hanya dijual hingga akhir bulan ini sahaja!! Pengguna-pengguna tegar produk jenama ini boleh jadi meroyan silap-silap hari bulan ( boleh telan B complex ye kalau dah ada simptom meroyan!) Bukan sebulan dua vitamin paling digemari ramai ini takde Stok malah makan setahun juga ketiadaannya. Lama tu!

Walaupun berlaku ketiadaan stok, vitamin-vitamin ini sebenarnya ada penggantinya. Contohnya macam vitamin C SR boleh diganti dengan vitamin C Chewable. Herblax boleh diganti dengan alfalfa atau DTX complex manakala Nutriferon boleh diganti dengan Garlic. Sementara Collagen masih ada borong buat stok atau sebagai alternatif diganti dengan vitamin C SR.

Apa sebab vitamin Shaklee Takde Stok berbulan-bulan lamanya?

3 jaminan Shaklee kepada para penggunanya :

Ia sentiasa selamat

Shaklee melaburkan $250juta untuk ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan produk. Sebanyak 350 ujian bagi setiap kandungan, 100 000 ujian kualiti produk dan 23 000 ujian keaslian dan keselamatan dijalankan setiap tahun!! Shaklee hanya memilih bahan semula jadi paling asli dan paling tulen dalam ramuan produk mereka. Produk Shaklee tidak mengandungi sebarang bahan tiruan dan bahan kimia yang berbahaya yang terkandung dalam produk pesaing. Shaklee sentiasa mengemaskini senarai bahan kimia yang berbahaya kepada manusia dengan kerjasama dengan ahli toksikologi. 

Ia sentiasa berkesan

Keberkesanan produk Shaklee telah dibuktikan dalam 100 laporan saintifik & Kajian Landmark 2007 yang diterbitkan oleh Shaklee. Salah satu daripada ujian ini adalah Kajian Landmark pada tahun 2007, yang menunjukkan bahawa kesihatan di kalangan pengguna suplemen Shaklee ternyata lebih baik berbanding mereka yang mengambil satu multivitamin atau tidak mengambil suplemen langsung.






Ia sentiasa mesra alam

Dr. Shaklee adalah pelopor Shaklee Corporation yang mengamalkan prinsip Living in Harmony with Nature®
Legasi ini diteruskan sehingga kini malah syarikat ini diiktiraf Climate Neutral yang pertama di dunia pada tahun 2000 kerana berjaya mengimbangi pelepasan karbon dalam setiap aktiviti bagi menjana impak sifar bersih terhadap alamsekitar.

Masih sempat lagi untuk pembaca-pembaca merebut peluang jimat berganda BUY 3 GET 4 BUY 6 GET 8 Collagen Powder!! Jangan sampai gigit jari sebab collagen masyhur dengan kesannya yang lebih cepat berbanding vitamin C!!! 

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **

 Untuk sebarang pertanyaan/konsultasi dan tempahan, boleh hubungi saya melalui:
♥NOORASMAH KARIM
♥Contact :019-7399253

You Might Also Like

0 comments

Apa Kata Anda

Instagram