Kusangkakan Anak Dara Rupanya Sudah Bercucu Tiga: Rahsia Awet Muda 3 dalam 1

Friday, November 21, 2014

PENGEDAR SHAKLEE SEREMBAN Asma El Kareem | Trusted Independent Distributor | 019-7399253 | 014-2069522

Phewittt..Kusangkakan anak dara, rupanya dah bercucu pun!!!

Siapa yang tak nak kelihatan muda, ye tak?? Istilah 'segera' tersangatlah digemari oleh masyarakat kini  Semuanya nak hasil yang cepat. Kalau boleh nak cantik pun macam tu juga. Pelbagai produk kecantikan dan untuk awet muda dijual bagai goreng pisang panas. Ada juga yang tidak ketinggalan menghabiskan wang beribu ringgit semata-mata untuk kelihatan cantik yang segera. Suntikan vitamin C, rawatan botox, sel stem dan tidak ketinggalan pembedahan plastik.

Setiap insan di dunia ini tidak dapat lari daripada proses penuaan. Walaupun begitu, proses tersebut dapat dilewatkan dengan mengembalikan keremajaan kulit dan memudarkan tanda-tanda penuaan dengan pengambilan khasiat tambahan.
Lapisan bawah kulit ialah kawasan paling ketara mengesan proses penuaan.

Khasiat yang seimbang dan cukup amat diperlukan oleh kulit untuk kelihatan anjal awet muda. Kolagen merupakan salah satu daripada empat jenis tisu asas dalam tubuh manusia. Kolagen berfungsi untuk membentuk pelbagai tisu penyambung seperti kulit, otot, rambut,  ligamen, darah dan tulang rawan yang membentuk kerangka tubuh.
Ramai yang sedar akan kepentingan kolagen malah produk-produk kecantikan kini menjadikan kolagen sebagai bahan utama mereka.

Tahap kolagen tubuh akan mula menyusut apabila menginjak usia 20 tahun. Kulit merupakan bahagian paling ketara yang dapat mengesan kekurangan kolagen. Kulit kering, kasar, hilang keanjalan dan berkedut. Kekurangan kolagen juga menjadikan rambut gugur dan menipis serta hilang serinya. Selain kulit dan rambut, kuku juga mendapat kesan jika kekurangan kolagen seperti rapuh dan kadar pertumbuhannya menjadi perlahan.


Rahsia 3 dalam 1 untuk tampil jelita dan awet muda

Pengambilan kolagen tambahan membantu membina semula serat kolagen bagi menggalakkan penghasilan kolagen pada lapisan dalaman kulit. Justeru, kulit yang lembut, lebih anjal, gebu dan muda remaja dapat diperoleh semula!!! Kolagen juga merangsang pertumbuhan rambut baru menjadikannya lebih kuat, tebal dan berseri. 

Dengan tambahan polifenol yang kaya dengan antioksidan mencegah kehilangan kolagen akibat serangan radikal bebas. Ekstrak semulajadi daripada tumbuhan seperti Polyganum cuspidatum, Muscadine,  European Elderberry dan lobak ungu membantu proses penuaan berlaku secara sihat.

Vitamin C merupakan elemen penting yang menggalakkan penghasilan kolagen dan tisu penyambung yang lain. Gabungannya bersama polifenol menjadikannya kaya dengan antioksidan terbukti secara klinikal menentang radikal bebas penyebab penuaan yang ketara serta penyakit kesan penuaan seperti diabetes, darah tinggi dan kanser. 

Untuk merasai rahsia muda 25 tahun dari usia sebenar, mulakan langkah anti-penuaan dengan pengambilan Shaklee Collagen Powder, Vivix dan Vitamin C. Ketiga-tiga ini berfungsi secara unggul untuk menjaga kesihatan kulit, melewatkan penuaan dan menentang penyakit akibat kesan penuaan. Langkah muda anda bermula dari peringkat sel tubuh ; sel tubuh yang sihat menghasilkan badan yang sihat dan awet muda!!!
Bagi anda yang ingin mendapatkan HARGA AHLI Klik CARA JADI AHLI SECARA PERCUMA dan DAFTAR SHAKLEE dengan segera!

 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **

Untuk sebarang pertanyaan/konsultasi dan tempahan, boleh hubungi saya melalui:
♥Shaklee ID 964127
♥NOORASMAH KARIM
♥Contact :019-7399253
♥SMS/WhatsApp : 014-2069522
♥FB Page:
Ibusrikandi
Pengedar Vitamin Seremban 
♥Email : nash_gal@yahoo.com

You Might Also Like

0 comments

Apa Kata Anda

Instagram