Terlebih Bertenaga Sampai Tak Boleh Lelap

Saturday, November 15, 2014

PENGEDAR SHAKLEE SEREMBAN Asma El Kareem | Trusted Independent Distributor | 019-7399253 | 014-2069522

Nak dijadikan cerita.. Kat sekolah ni ada rakan seperjuangan yang tersangat berdedikasi bila bekerja. Kagum juga la dan hasil kerja pun memang tiptop. Akak ni memang jadi sumber rujukan.

Tapi yang aku suka perhatikan akak ni suka sangat minum nescafe.  Kalau waktu rehat tu siap minta bungkus lagi. Kiranya macam bergantung pada kafein la tak nak bagi mengantuk ketika bekerja.

Sehinggalah pada suatu hari, aku sesaja buka cerita pasal Cinch Tea Energy Mix ni. Sebab masa sebelum dapat tau mengandung ni, pernah la balun teh ni hampir setiap hari la jugak. Sebab selalu dengar-dengar cerita je. Memang betul. Kita kalau nak tau betul ke tidak memang kena cuba sendiri. Kalau nak cuba sesuatu perkara biarlah ia bersifat positif ye..kalau dah tau benda nak dicuba tu perkara yang negatif lebih baik dijauhkan contohnya dah tau makan banyak tu tak elok jangan diikuti.

Teh Cinch ni selalu digabungkan dengan set kurus Shaklee untuk mendapatkan kesan yang optimum. Teh ni berfungsi meningkatkan metabolisme tubuh. Tapi aku cuba teh ni bukan sebab nak kurus tapi sebab nak beri tenaga. Berbeza tau kalau nak dibandingkan dengan ESP atau VITALEA. Hari pertama minum pada waktu petang.  Kesnya sebab rasa letih dan banyak tugasan yang perlu disiapkan.

Teh ni boleh dibancuh sejuk atau panas bergantung pada tekak masing-masing. Aku bancuh dengan air sejuk tanpa gula. Mak oi!! Memanglah pahit sebab tak letak gula. Selepas beberapa jam aku dapat rasa fungsi otak ni berjalan dengan lebih cekap, mata segar badan pun tak letih. Masa tu buat minum petang. Amekaw!! Tak tido sampai lewat malam. Biasa jam 11 dah padam lampu tapi terkebil-kebil tak boleh nak tidur. Tak boleh jadi ni pasal keesokannya bekerja. Makanya, ESP kubancuh dengan Mealshake suam-suam. Baring-baring sampai tertidur.

Jadi, aku cadangkan kepada akak tu daripada minum nescafe lebih baik minum teh Cinch.
Biasa kalau orang kalah minum teh akan rasa kembung tapi Cinch Tea tiada gluten yang boleh menyebabkan kembung. Baca lagi tentang kandungan dan khasiat cinch tea. Akak tu memang seriau minum teh pasal takut angin. Tapi atas kesedaran dia nak cuba juga. Aku dengan murah hatinya mengongsikan 2 sachet milikku kepadanya.

Ternyata!!! Akak tu memang puas hati. Tapi sayang buat masa ni Cinch Tea Mix ni belum ada stok. Kalau nak beli per sachet la. Tu pun limited.
Semoga cepat-cepat la cinch tea di'restock'!! Bak kata pak Arab celup tu..terlajak larissss!!






Bagi anda yang ingin mendapatkan HARGA AHLI Klik CARA JADI AHLI SECARA PERCUMA dan DAFTAR SHAKLEE dengan segera!


 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **


Untuk sebarang pertanyaan/konsultasi dan tempahan, boleh hubungi saya melalui:
♥Shaklee ID 964127
♥NOORASMAH KARIM
♥Contact :019-7399253
♥SMS/WhatsApp : 014-2069522
♥FB Page:
Ibusrikandi
Pengedar Vitamin Seremban
♥Email : nash_gal@yahoo.com

You Might Also Like

0 comments

Apa Kata Anda

Instagram