Hilang Mata Pencarian Selepas Kematian Tonggak Pencari Rezeki : Hidup perlu diteruskan

Saturday, November 29, 2014

PENGEDAR SHAKLEE SEREMBAN Asma El Kareem | Trusted Independent Distributor | 019-7399253 | 014-2069522

Mungkin ada yang mengalaminya sekarang ini. Atau suatu hari nanti ia tetap berlaku. Bersediakah kita? Jika anda seorang isteri, mungkin hari ini anda mengharapkan suami sebagai sumber rezeki keluarga anda. Atau mungkin anda sebagai seorang anak yang masih bergantung harap pada ayah yang menjadi tonggak keluarga dalam mencari nafkah.
BENAR!! Realitinya sekarang, namun adakah anda terfikir bahawa tiada satu pun yang hidup di dunia ini yang kekal selamanya?

Bagaimana bermula?

Mulakan dengan apa yang ada di tangan anda. Mungkin anda mahir menjahit. Mungkin anda boleh mengasuh kanak-kanak. Anda juga boleh memasak. Ia boleh menjadi titik permulaan anda untuk terus hidup dengan kos sara hidup yang semakin meningkat.  

Atau anda juga boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan modal serendah RM69 dan rm10.60 untuk penghantaran kit keahlian ke rumah anda. Atau dapatkan dengan cara percuma dengan pembelian item bernilai RM800 atau lebih (bersamaan 200uv). 

Apakah yang anda dapat? 

Setelah sah didaftarkan sebagai ahli, anda akan menerima ID anda. Anda boleh mempromosikan kebaikan-kebaikan produk dengan pelbagai medium selagi tidak melanggar undang-undang dan peraturan syarikat. Mustahil jika anda tidak mempunyai telefon pintar dan Internet. Dunia semakin maju dan teknologi semakin berkembang. 

Anda akan dibimbing secara online. Jika berkesempatan atau berhampiran, anda juga akan dibimbing secara bersemuka. 

Apa yang anda perlu lakukan seterusnya? 

TINDAKAN!!! Apabila anda telah melaburkan modal sebegitu, anda perlu tetapkan matlamat anda!! Ya!! Anda tahu bahawa anda tidak boleh bergantung 100% kepada suami / ayah anda, bukan?? Berapa yang anda mahu anda tentukan sendiri. 

F.O.C.U.S Forget Other Commitment Until Success 

Jangan terlalu lama berfikir. Bertindak sekarang untuk anda capai matlamat anda!!
Bagi anda yang ingin mendapatkan HARGA AHLI Klik CARA JADI AHLI SECARA PERCUMA dan DAFTAR SHAKLEE dengan segera!

 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **

Untuk sebarang pertanyaan/konsultasi dan tempahan, boleh hubungi saya melalui:
♥Shaklee ID 964127
♥NOORASMAH KARIM
♥Contact :019-7399253
♥SMS/WhatsApp : 014-2069522
♥FB Page:
Ibusrikandi
Pengedar Vitamin Seremban
♥Email : nash_gal@yahoo.com

You Might Also Like

0 comments

Apa Kata Anda

Instagram