Pelaburan Kesihatan Dengan Nilai Termurah dan Manfaat Terhebat

Friday, November 07, 2014

PENGEDAR SHAKLEE SEREMBAN Asma El Kareem | Trusted Independent Distributor | 019-7399253 | 014-2069522

Pelaburan Kesihatan serendah RM2.00 dalam tempoh 40 Tahun

Kalau ditanya pasti ramai yang telah memiliki kad perubatan atau takaful. Berapakah komitmen yang anda laburkan setiap bulan? Walaupun hingga mencecah ratusan ringgit bulanan pun anda pasti sanggup membayarnya, bukan? Demi masa depan.

Tapi tahu tak kita juga sebenarnya boleh membuat pelaburan kesihatan diri dan keluarga dengan harga yang jauh lebih murah dan berbaloi? Caranya hanya dengan mengubah pengambilan ubat-ubatan yang mengandungi dadah dan sintetik kepada sumber yang semula jadi namun berkesan. 

Dengan Shaklee, anda boleh memperoleh semua itu. Shaklee telah bertapak selama lebih 50 tahun dan produknya diyakini kerana mottonya “Always WORKS, Always SAFE & Always GREEN”. Setiap produk yang dihasilkan adalah berdasarkan kajian yang terperinci oleh ahli sains yang bertauliah. Buktinya disokong oleh pelbagai jurnal antarabangsa. 

Untuk melabur sudah tentu anda perlu mendaftar sebagai ahli. Barulah anda dapat menikmati hasil pelaburannya.

Bagaimana mahu mendaftar? 

1. Anda boleh pergi ke ibu pejabat Shaklee Malaysia ataupun mana-mana cawangan Shaklee. Isikan borang order, ambil nombor giliran. Apabila di kaunter, maklumkan bahawa anda ingin mendaftar sebagai ahli. Isikan borang keahlian yang bernilai rm3 dan isikan maklumat Penaja dengan yang berikut : 

Nama: NOORASMAH KARIM 
No Telefon: 019-7399253  
ID : 964127

Serahkan borang tersebut bersama-sama borang order.

Untuk keahlian sahaja anda cuma perlu membayar RM69 SEUMUR HIDUP! Bayangkan jika anda bermula sejak umur 22 tahun dan anda sudah bertukar kepada amalan pemakanan suplemen semulajadi, sekurang-kurang tempoh anda menjadi ahli ialah 35 tahun. Maka, yuran setahun kurang daripada RM2.00. Murah bukan??

Anda juga boleh terus.mendapatkan khidmat nasihat daripada pakar nutrisi di cawangan Shaklee untuk cadangan produk yang sesuai dengan anda. Contohnya untuk masalah jerawat, untuk masalah berat badan dan sebagainya. Kemudian, anda terus SMS ke nombor 019-7399253  untuk mendapatkan konsultasi yang berterusan. Contohnya seperti cara makan suplemen, tips kurus dan sebagainya.

Atau,

2. Anda berasa tak berkesempatan ke cawangan, serahkan sahaja kepada saya. Isikan borang daftar dan buat pembayaran keahlian termasuk pos kit keahlian ( RM69+ RM10/RM20)


Jangan berlengah lagi. Daftar segera untuk menikmati keuntungan pelaburan yang lebih besar. Sebelum anda terpaksa perlu membayar cas hospital yang berganda-ganda daripada nilai pendaftaran ini!!!

Bagi anda yang ingin mendapatkan HARGA AHLI Klik CARA JADI AHLI SECARA PERCUMA dan DAFTAR SHAKLEE dengan segera!

 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **

Untuk sebarang pertanyaan/konsultasi dan tempahan, boleh hubungi saya melalui:
♥Shaklee ID 964127
♥NOORASMAH KARIM
♥Contact/WA :019-7399253
♥FB Page:
Ibusrikandi
Pengedar Vitamin Seremban
♥Email : nash_gal@yahoo.com

You Might Also Like

1 comments

Apa Kata Anda

Instagram