My Wishlist : Ada ke Sesiapa Nak Hadiahkan IPad Air 2

Saturday, November 22, 2014

PENGEDAR SHAKLEE SEREMBAN Asma El Kareem | Trusted Independent Distributor | 019-7399253 | 014-2069522

Tak salah berimpian kan? Tengah google nak mencari input untuk cari ilham nak update entri, dengan tidak sengaja menyinggah ke blog denaihati ada review pasal Ipad Air 2. Selama ni tak pernah pun rasa teruja dengan produk Apple ni..! Tak tahu kalau disebabkan pembawaan baby atau orang kata mengidam..tapi bukan nak makan ipad tu.

Bukan tak sayang gajet yang sedia ada. Cuma terasa nak menambah lagi koleksi gajet. Jom kita baca spesifikasi Ipad Air 2 ni :

Kredit kepada Denaihati 

Kalau tengok spesifikasi memang dah memenuhi kriteria cuma bajetnya saja belum capai lagi. Jadi ipad ni sudah ditambah ke dalam visionboard menjadi Wishlist yang hendak dicapai dalam tempoh 2 bulan.


Pembelian di Lazada akan menikmati diskaun RM200. Wah, murah juga tu!! Tapi kalau ada sesiapa yang bermurah hati nak buat give-away IPad Air 2, jangan segan untuk tag diriku ini.


Bagi anda yang ingin mendapatkan HARGA AHLI Klik CARA JADI AHLI SECARA PERCUMA dan DAFTAR SHAKLEE dengan segera!

 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **

Untuk sebarang pertanyaan/konsultasi dan tempahan, boleh hubungi saya melalui:
♥Shaklee ID 964127
♥NOORASMAH KARIM
♥Contact :019-7399253
♥SMS/WhatsApp : 014-2069522
♥FB Page:
Ibusrikandi
Pengedar Vitamin Seremban
♥Email : nash_gal@yahoo.com

You Might Also Like

0 comments

Apa Kata Anda

Instagram