Resepi Milkshake ESP Alas Perut Bila Kebulur Di Tengah Malam

Tuesday, November 04, 2014

PENGEDAR SHAKLEE SEREMBAN Asma El Kareem | Trusted Independent Distributor | 019-7399253 | 014-2069522

Salam sayang,
Tengah baca-baca buku semalam,  tiba-tiba perut berkeroncong. Tapi dah malam-malam takkan nak makan nasi,kan? NO!NO!NO! Tengok-tengok dekat dapur ada biskut Mr Munchies ala ala Chipsmore tu. Sedap juga biskut tu. Pastu buka peti ada AISKRIM!! SUSU!! Satu botol besar abang belikan! Maklum lah ibu mengandung ni cepat lapar dan perlu zat yang cukup.

Datang idea nak bancuh Milkshake. Sebab kelmarin abang ajak pergi makan di Sakura Kristal. Anak yang sulung memang suka order Milkshake. Macam sedap la juga. Tapi kali ni nak buat sendiri dan suka nak kongsi dengan semua. Sebab Resepi ni tak dijual di mana-mana tau!!

Resepi Milkshake ESP:

Bahan-bahan :
Biskut/cookies ( saya guna Mr Munch ke Kapten Munch)
Segelas susu segar
Satu sudu besar ESP
2 scoop aiskrim ( saya guna perisa coklat)

Satukan semua bahan di dalam shaker dan goncang!! Kalau nak blender pun boleh! Saya kurang rajin sejak dua menjak ni!! ( sila jangan tiru). Dah goncang bak tambah aiskrim lagi pun boleh. Lepas tu kena bersenam la ye!!

Minuman ini sangat mengenyangkan dan mengelakkan kita mengambil makanan yang berat pada waktu malam.
Baca lagi kebaikan ESP untuk ibu hamil

Oh, lupa nak pesan. Omega pun elok tau diamalkan. Omega Guard bantu memberi rasa kenyang. Bagi ibu hamil,  omega membekalkan khasiat untuk kebaikan ibu dan janin. Daaannn..omega juga bantu untuk kurus!!! Best lah omega guard.

Bulan November ni promosi Omega Guard tau. Dapatkan dua botol untuk diskaun 5%!!
Kalau beli 6 botol lagi best!  Free sebotol!  Free keahlian! Kesihatan pun meningkat.

Ok, nak rehatkan mata sekejap. Jangan lupa cuba Resepi di atas ni. Kalau tak de ESP terus calling-calling nombor di bawah.


Bagi anda yang ingin mendapatkan HARGA AHLI Klik CARA JADI AHLI SECARA PERCUMA dan DAFTAR SHAKLEE dengan segera!

 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **

 Untuk sebarang pertanyaan/konsultasi dan tempahan, boleh hubungi saya melalui:
♥Shaklee ID 964127
♥NOORASMAH KARIM
♥Contact :019-7399253
♥SMS/WhatsApp : 014-2069522
♥FB Page:
Ibusrikandi
Pengedar Vitamin Seremban
♥Email : nash_gal@yahoo.com

You Might Also Like

0 comments

Apa Kata Anda

Instagram