Sakit Lutut Berkurangan dengan Set Hamil Shaklee

Sunday, October 19, 2014

PENGEDAR SHAKLEE SEREMBAN Asma El Kareem | Trusted Independent Distributor | 019-7399253 | 014-2069522

Sakit Lutut Berkurangan 

Sejak kebelakangan bila nak solat, kaki jadi sakit lagi-lagi bila nak solat. Nak lipat kaki nak duduk antara dua sujud memang la sakit. Bila nak berjalan pun Allah je yang tahu..bunyi macam kekurangan bendalir lutut berkurangan.. Hehhe..sebab bila lipat kaki bunyi kriuk kriuk...bukan keropok..

Ostematrix memang tak pernah tinggal. Sebab banyak jasa dia. Sebab selalu tidur lewat diakibatkan banyak aktiviti di siang hari. Badan jadi letih. Bila nak tidur jadi kewajipan untuk telan 4 biji terus agar tidur lebih rileks. Dan yang syoknya pagi-pagi lancar je.. Ke tandas!! Ostematrix memang baik untuk sembelit. 

Jadi, nak kurangkan rasa sakit tu telan jugak Omega Guard sebab preggy tak boleh ambil AJHT. Setakat ni alhamdulillah berkurangan jugak la. Yang best Omega memang baik untuk ibu hamil kerana membekalkan sumber DHA untuk janin dalam kandungan. Baca lagi tentang Omega Guard.

Jadi, ibu hamil seperti saya yang banyak aktiviti jangan skip makan, ambil makanan berkhasiat dan amalkan juga suplemen untuk kesihatan ibu dan kandungan.

Order set hamil

Bagi anda yang ingin mendapatkan HARGA AHLI Klik CARA JADI AHLI SECARA PERCUMA dan DAFTAR SHAKLEE dengan segera!


 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **


 Untuk sebarang pertanyaan/konsultasi dan tempahan, boleh hubungi saya melalui:
♥Shaklee ID 964127
♥NOORASMAH KARIM
♥Contact :019-7399253
♥SMS/WhatsApp : 014-2069522
♥FB Page:
https://www.facebook.com/Ibusrikandi https://www.facebook.com/pengedarvitaminseremban
♥Email : nash_gal@yahoo.com

You Might Also Like

0 comments

Apa Kata Anda

Instagram