Impian Miliki Kereta dengan Shaklee

Tuesday, October 14, 2014

PENGEDAR SHAKLEE SEREMBAN Asma El Kareem | Trusted Independent Distributor | 019-7399253 | 014-2069522

Hehehe...verangan nak pakai kereta besar ye?? Eh takpe..takpe.. Memang semua orang ada impian masing-masing kan..tapi kalau takat angan-angan je tak jadi apa. Kenalah buat sesuatu.

I pun verangan jugak sejak time sekolah dulu.. Sangat suka bila nampak ada kerabat lalu atas jalan raya dengan kereta menjalar..kita pulak yang rasa Wow!!! Mesti best duduk dalam kereta tu.. Jadi terus verangan nak pakai kereta tu..hingga kini ia masih lagi menjadi impian.

Gaya!

Rasanya boleh teka kan? Tengok je pun dah rasa mewah apatah lagi bila dah ada dalam genggaman. Kereta yang bakal dimiliki untuk perniagaan saya..in sha allah.

Sekecil-kecil atau sebesar-besar kereta pun perlu dibayar dengan duit. Tapi bagaimana caranya? Setelah dikaji-kaji, saya nampak Shaklee caranya.
Kalau sebelum ini, entri saya sering menggembar-gemburkan tentang bonus tunai atau CASH, Shaklee juga ada CAR BONUS.

Saya yakin saya akan mencapai bonus kereta ini sedikit masa lagi. In sha allah. Ada point yang perlu dikumpul untuk ditukarkan kepada nilai wang. Dan yang bestnya tak seperti syarikat MLM lain, Shaklee tidak ada sebarang had untuk memiliki apa jua jenis kereta dan lebih menarik lagi bonus statement Shaklee digunapakai oleh pihak bank untuk pembiayaan. Jikalau tak berhajat memiliki kereta kerana sudah terlampau banyak koleksi, bonus tersebut boleh dibuat simpanan..kalau nak bersedekah lebih baik..lagi bertambah. Maknanya tiada sebarang larangan atas bonus tersebut. HAK MILIK.PERSENDIRIAN!!!

Kereta yang sedia ada masih lagi belum diselesaikan. Saya berniat untuk selesaikan hutang-hutang yang ada dengan Bonus Shaklee saja. Tidak mustahil. Dan tidaklah saya mahu hidup berhutang sepanjang hayat. Kelak menyusahkan insan tersayang. Tapi nak dapatkan bonus kereta ini mesti ada caranya.

Kalau nak tahu, kenalah join dulu. Tak kenal maka tak cinta.. Dah kenal dah cinta mesti tak boleh berenggang!!! Indahnya Bershaklee!

Ramai je surirumah yang dah berjaya dengan Shaklee takkan saya yang masih makan gaji pun tak boleh. Semua orang boleh berjaya tetapi atas kehendak diri masing-masing untuk mempercepatkan kejayaan itu atau melengahkannya.

Tambahan, suami saya pun ada juga kereta impiannya...
 Bila dua impian bergabung!!!  Bayangkan ianya berada di porch. Pejam mata! Pejam mata!  Oh tak muat masuk porch rumahku!! Jadi tambah lagi impian untuk memiliki rumah yang luas sikit bagi memastikan kedua-dua kereta impian kami muat untuk diletakkan.
Tapi yang pasti kereta di bawah ini perlu diselesaikan terlebih dahulu!!!


Ingin merealisasikan impian anda???


Boleh hubungi saya melalui: 
♥Shaklee ID 964127 
♥NOORASMAH KARIM 
♥Contact :019-7399253 
♥SMS/WhatsApp : 014-2069522 
♥FB Page: 
♥Email : nash_gal@yahoo.com

You Might Also Like

0 comments

Apa Kata Anda

Instagram