HQ Shaklee berpindah tempat

Wednesday, October 15, 2014

PENGEDAR SHAKLEE SEREMBAN Asma El Kareem | Trusted Independent Distributor | 019-7399253 | 014-2069522

Salam sayang..
Dalam kehidupan ni, kita akan melalui tingkat-tingkat perubahan. Ada yang semakin maju tidak kurang juga yang semakin merudum. Yang makin maju alhamdulillah sentiasa istiqamah memberi kebaikan kepada orang lain. Yang rasa makin merudum tu cepat-cepat bangkit dan jangan mudah putus asa.

Begitu juga Shaklee, semakin lama semakin dikenali semakin dipercayai. Kini, HQ Shaklee telah berpindah tempat. Dulu, di Empire Subang dan terbaru ialah di Sunway Pinnacle.

Tempat yang terbaru ini lebih besar dan lebih selesa. Jom review gambar-gambar Shaklee Pinnacle.

Peta ke Pinnacle 

Nak senang ke Pinnacle google saja map nya. Sekarang semuanya di Hujung jari..kan??

Pintu Utama di Pinnacle 
Gambar atas ni ialah bangunan di dalam Pinnacle pintu masuk utama. HQ Shaklee ialah di tingkat 9, jadi kena tekan butang lif.

Tingkat 9 
Bila dah sampai tingkat 9, jangan pula lama-lama dalam lif tu. Gambar atas tu ialah pintu masuk HQ Shaklee.

Ruang menunggu
 Haa..nampak tak banyak kerusi dan meja?? Selesa kan? Kalau nak Prospecting memang terbaik!!!

Kaunter 
 Kaunter pun bertambah. Selesanya bagi pengedar-pengedar untuk berurusan.
Kaunter
 Kalah bank kaunter dia!! Best kan??
Taman Permainan 
 Sebab tu buat Shaklee best. Mesra family. Sebab rata-rata pengedar mempunyai anak-anak kecil. Tentulah banyak ragamnya. Jadi, sambil ibu menunggu giliran, anak-anak boleh bergembira!!


Saya pun tak pernah lagi pergi HQ baru ni, yang lama pun tak pernah pergi!!  Sebab saya selesa buat online saja. Terima bayaran pelanggan,  klik-klik order melalui Shaklee2u dan follow up untuk pastikan items sampai kepada pelanggan..indahnya berShaklee!!

Sedia untuk COD di sekitar Senawang dan Seremban.


Bagi anda yang ingin mendapatkan HARGA AHLI Klik CARA JADI AHLI SECARA PERCUMA dan DAFTAR SHAKLEE dengan segera!

 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **

Untuk sebarang pertanyaan/konsultasi dan tempahan, boleh hubungi saya melalui: 
♥Shaklee ID 964127 
♥NOORASMAH KARIM 
♥Contact :019-7399253 
♥SMS/WhatsApp : 014-2069522 
♥FB Page: 
♥Email : nash_gal@yahoo.com

You Might Also Like

2 comments

  1. Tak pernah pergi Hq baru shaklee. Nanti kalau ada masa nak jugak singah..:)

    ReplyDelete

Apa Kata Anda

Instagram