Herbal Blend Krim Serbaguna Superjimat

Wednesday, October 29, 2014

PENGEDAR SHAKLEE SEREMBAN Asma El Kareem | Trusted Independent Distributor | 019-7399253 | 014-2069522

Assalamualaikum dan salam sayang..
Hari ni nak kongsi tentang Herbal Blend. Mesti tertanya-tanya apa tu Herbal Blend,kan?


Intro tentang Herbal Blend (HB)

Ok, bagi yang tak biasa atau pernah dengar, Herbal Blend ialah antara produk keluaran Shaklee yang sangat terlajak laku!! Pantang stok datang sekelip mata je dah out-of-stock!! Gigit jari siapa yang terkedek-kedek.

HB ialah krim Serbaguna yang sangat menenangkan. Produk ini telah diuji secara klinikal dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku dan tumit.

Kandungan Herbal Blend 



Krim ini dingin, bermentol dan tidak berminyak. Ia diperbuat daripada ekstrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut, bunga yarrow dan rosemary.
  • Sage merangsang pembentukan sel kulit baru dan melancarkan peredaran darah. Selain itu, ia baik untuk mengurangkan selulit, jerawat, ulat air, kulit pecah dan gejala ekzema dan psoriasis. Sage bersifat antiseptik dan baik untuk kesakitan sendi. 
  • Horse Chesnut membantu menghilangkan lebam bawah mata dan bersifat anti-radang.
  • Rosemary memberi manfaat kepada fitonutrien,antioksidan dan mempunyai asid penting. Ia juga kaya Vitamin C.

Dengan isian 113mg, krim ini tahan lama bergantung kepada cara penggunaannya. Krim ini sangat sesuai untuk semua golongan sejak bayi hingga warga tua.

Kebaikan Herbal Blend 

  • Merawat ekzema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga 

Rata-rata pelanggan amat berpuas hati kesan Herbal Blend kepada anak-anak yang ada ekzema. Sesuai untuk ekzema jenis kering. Untuk kesan gigitan serangga seperti nyamuk juga sangat elok jika disapu dengan Herbal Blend.

  • Merawat dan melembutkan tumit merekah
Tumit kering dan merekah menyebabkan ketidakselesaan terutamanya semasa berjalan. Lebih teruk ada yang sampai berdarah. Sapuan herbal blend pada kawasan kering dan mereka membantu melembutkan semula kulit.

  • Luka / melecur 


Herbal Blend juga berfungsi seperti minyak gamat untuk merawat luka seperti cakaran kucing, calar akibat jatuh, terhiris pisau, terkena air panas dan lain-lain.

  • Luka pada puting (ibu menyusu)


Tidak hairan bagi ibu-ibu menyusu jika mengalami luka pada puting. Gigitan oleh bayi menyebabkan tidak selesa dan berasa pedih. Sapuan Herbal Blend di kawasan tersebut membantu mengurangkan ketidakselesaan dan dijamin selamat kerana bahan-bahan yang digunakan dari sumber semulajadi.

  • Memudarkan parut
Parut akibat demam campak, chicken pox dan sebagainya termasuk parut regangan perut boleh diatasi dengan sapuan Herbal Blend. 

  • Ruam pada bayi
Bayi yang baru lahir tidak dapat dipisahkan dengan masalah ruam sama ada ruam pada kulit atau ruam lampin. Sapuan nipis Herbal Blend membantu melegakan pedih dan merawat ruam. Jadi bertukarlah kepada Herbal Blend sebelum merisikokan anak anda dengan carcinogen (penyebab kanser) dari krim lampin dan losyen mereka!

  • Kegunaan harian 

Herbal Blend boleh juga menggantikan losyen harian anda.  Ianya melembutkan dan tidak berminyak.

Paling best sekarang herbal blend ni adalah READY STOCK ye kawan-kawan. Produk HOT ni memang selalu kehabisan stok, jadi pastikan anda cepat whatsapp saya utk secure satu tiub untuk anda dan keluarga :)

Bagi anda yang ingin mendapatkan HARGA AHLI Klik CARA JADI AHLI SECARA PERCUMA dan DAFTAR SHAKLEE dengan segera!


 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **

 Untuk sebarang pertanyaan/konsultasi dan tempahan, boleh hubungi saya melalui:
♥Shaklee ID 964127
♥NOORASMAH KARIM
♥Contact :019-7399253
♥SMS/WhatsApp : 014-2069522
♥FB Page:
Ibusrikandi
Pengedar Vitamin Seremban 
♥Email : nash_gal@yahoo.com

You Might Also Like

0 comments

Apa Kata Anda

Instagram