Hari Jalinan Kasih Insan Seimbang a.k.a family day

Sunday, October 19, 2014

PENGEDAR SHAKLEE SEREMBAN Asma El Kareem | Trusted Independent Distributor | 019-7399253 | 014-2069522

Semasa entri ditulis Hari Keluarga program di sekolah masih lagi berlangsung. Yang pasti merasai keseronokannya ialah anak-anak. Mana taknya selama ni memang berangan nak mandi kolam. Dah rezeki diorang la dapat mandi kolam di Sri Intan Resort, Telok Kemang Port Dickson. Tapi suami tak dapat ikut bersama kerana urusan kerja.

Bestnya sebab cuti sekolah sempena Hari Raya Perayaan Deepavali. Anak yang sulung walau tak cuti kucutikan jua. Yelah peluang bukan selalu...sila jangan buat yang sama!! Lenguh jugak la nak melayan si kecik ni. Mengejar dia saja, mujurlah dapat rakan sekerja yang tak berkira.

Semalam bergasak mengemas rumah sebab dah 3 hari terbengkalai.. Huhuhu..maklumlah ibu bekerjaya.. Sebab tak nak tinggalkan rumah dengan kain tak berlipat,  pinggan mangkuk tak bersusun, lantai berhabuk dan macam-macam lah.

Bergerak seawal jam 12 tengahari tadi sebab nak uruskan pendaftaran pelajar dan ibu bapa. Aktiviti petang tu santai je..jadi dapatlah anak-anak berpeluang mandi kolam tu. Kemudian ada acara sukaneka untuk ibu bapa dan pelajar. Ini jelah program yang dapat mengeratkan hubungan ibu bapa dan guru. Jadi, ibu bapa di luar sana kalau cikgu-cikgu sekolah buat program untuk anak-anak kita, kenalah join.

Malam selepas Isyak ada BBQ dan sesi melalak.. Walaupun I berbakat besar tapi tak nak tunjuk depan khalayak.. Menyesal kalau dengar nanti!! Acara berterusan hinggalah tengah malam. Agak-agak suara dah tak berapa nak ada barulah acara ditamatkan. Time to sleep sebab esok hari penutup ada aerobik di pagi hari. Pastu ada sukaneka lagi.

Esok belum tentu yang pasti hari ni best!!



Bagi anda yang ingin mendapatkan HARGA AHLI Klik CARA JADI AHLI SECARA PERCUMA dan DAFTAR SHAKLEE dengan segera!


 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **

Untuk sebarang pertanyaan/konsultasi dan tempahan, boleh hubungi saya melalui:
♥Shaklee ID 964127
♥NOORASMAH KARIM
♥Contact :019-7399253
♥SMS/WhatsApp : 014-2069522
♥FB Page:
Ibusrikandi
Pengedar Vitamin Seremban 
♥Email : nash_gal@yahoo.com

You Might Also Like

0 comments

Apa Kata Anda

Instagram