Pengalaman Amalkan Shaklee

Sunday, September 07, 2014

PENGEDAR SHAKLEE SEREMBAN Asma El Kareem | Trusted Independent Distributor | 019-7399253 | 014-2069522



Assalamualaikum
Hari ni, nak kongsikan pengalaman produk shaklee terbaik yang diamalkan sepanjang setahun penggunaan.

Bermula dengan pembelian set trimester akhir dan set pantang,  ESP paling meletup la macam orang cakap. Tapi terus terang memang tak boleh nak telan ESP kosong,  jadi upline kata boleh bancuh dengan minuman lain selagi bukan teh dan kopi atau air panas. Yang jadi kegemaran ialah bancuh ESP dengan Milo. Kenyang dah tentulah. Tapi memang rasa cergas je nak- nak masa dalam pantang.  Sampai orang tak percaya ingat dah habis hari.

Jadi, bila akhir-akhir ini dengar Shaklee kena hentam, kupekakkan telinga. Syarikat dah lama, dah labur juta-juta untuk RnD. Ujian- ujian dah berbakul-bakul. Lepas tu kata produk mahal. Spesies-spesies begini harus direhatkan.

Apapun kepada Allah jua kita berserah.

Nak beli ESP?
Klik sini beli sendiri



Bagi anda yang ingin mendapatkan HARGA AHLI Klik CARA JADI AHLI SECARA PERCUMA dan DAFTAR SHAKLEE dengan segera!



 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **

 Untuk sebarang pertanyaan/konsultasi dan tempahan, boleh hubungi saya melalui: ♥Shaklee ID 964127 ♥NOORASMAH KARIM ♥Contact :019-7399253 ♥SMS/WhatsApp : 014-2069522 ♥FB Page: https://www.facebook.com/Ibusrikandi https://www.facebook.com/pengedarvitaminseremban ♥Email : nash_gal@yahoo.com

You Might Also Like

0 comments

Apa Kata Anda

Instagram