Masalah Keputihan Wanita Hamil dengan Shaklee

Thursday, September 18, 2014

PENGEDAR SHAKLEE SEREMBAN Asma El Kareem | Trusted Independent Distributor | 019-7399253 | 014-2069522

Keputihan di kala hamil memang sangat merengsakan. Tak selesanya!! Bagi ibu-ibu yang hamil, anda perlu tahu tahap-tahap keputihan yang dialami.

Perubahan hormon sewaktu hamil menyebabkan lelehan faraj dirembeskan lebih daripada kebiasaan. Lelehan yang nipis dan kurang berbau masih dianggap normal.

Sekiranya lelehan adalah berwarna samada kehijauan atau kekuningan dan diiringi dengan kegatalan, berkemungkinan anda telah mendapat jangkitan faraj. Jangkitan yang lazimnya berlaku ialah candidiasis atau jangkitan yis. Ada juga jangkitan disebabkan penyakit kelamin atau STD.

Sebaik-baiknya anda berjumpa dengan doktor untuk mendapat rawatan yang sepatutnya. Anda juga digalakkan untuk memakai pakaian dalam yang selesa. Pemakaian panty-liner juga dapat membantu masalah keputihan ini. Anda perlu memastikan anggota intim anda sentiasa bersih dan kering untuk mengelakkan bau yang kurang enak.

Cadangan Produk Shaklee untuk merawat keputihan ialah Alfalfa. Namun, alfalfa tidak digalakkan untuk wanita hamil. Jadi, Alternatifnya ialah Garlic.

Garlic Shaklee merupakan antibiotik semulajadi yang selamat untuk jangka masa panjang. Menghalang penyakit berjangkit seperti kulat, virus dan yis candida.
Setiap 2 biji Garlic membekalkan 1000mg ekstrak bawang putih tulin yang bersamaan dengan 2 ulas bawang putih segar.

Baca lagi tentang Garlic.


Bagi anda yang ingin mendapatkan HARGA AHLI Klik CARA JADI AHLI SECARA PERCUMA dan DAFTAR SHAKLEE dengan segera!


 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **

Untuk sebarang pertanyaan/konsultasi dan tempahan, boleh hubungi saya melalui:
♥Shaklee ID 964127
♥NOORASMAH KARIM
♥Contact :019-7399253
♥SMS/WhatsApp : 014-2069522
♥FB Page:
Ibusrikandi
Pengedar Vitamin Seremban 
♥Email : nash_gal@yahoo.com

You Might Also Like

0 comments

Apa Kata Anda

Instagram