Collagen Shaklee untuk wanita Hamil

Sunday, September 21, 2014

PENGEDAR SHAKLEE SEREMBAN Asma El Kareem | Trusted Independent Distributor | 019-7399253 | 014-2069522

Yuhuuuu!! Masa tinggal beberapa hari sahaja lagi sebelum promosi Collagen Shaklee tamat! Alamak!! Saya hamil?? Boleh ke ambil Collagen?! Saya tak nak lepaskan peluang keemasan ini!!


Ok, ramai juga yang bimbang untuk mengambil Collagen ketika hamil. Sebenarnya, tak dinyatakan pun tak boleh diambil ketika hamil cuma belum lagi dikaji pengambilan collagen shaklee ke atas wanita hamil. Untuk lebih selamat sebaik-baiknya dielakkan pengambilan secara oral. Anda boleh gunakannya sebagai masker untuk menambah lagi seri wajah. Atau pun anda boleh simpan sehingga saat kelahiran.

Mengapa begitu? 

Kandungan collagen terdapat sejenis bahan daripada herba. Sesetengah herba adalah panas dan mungkin tidak sesuai untuk wanita hamil kerana bimbang komplikasi selepas mengambil collagen.

Namun, jika diambil selepas melahirkan tidak dilarang tetapi atas risiko sendiri untuk mencubanya.  Sebaik-baiknya guna sedikit dahulu
Jika bayi ok dan tidak meragam,  anda boleh mengambilnya secara penuh (sepeket) mengikut dos yang disarankan.

Untuk langkah selamat, bancuhkan 1/4 paket collagen dengan air. Kemudian,  lumurkan pada wajah hingga ke leher. Keringkan dan kemudian bilas wajah anda. Pastikan sebelum bermasker anda telah membersihkan muka terlebih dahulu.


Jom pakat order Collagen ramai-ramai!! Beli 6 kotak percuma 1 kotak dan dapatkan pelbagai ganjaran dan keistimewaan untuk pembelian promosi ini!!


Bagi anda yang ingin mendapatkan HARGA AHLI Klik CARA JADI AHLI SECARA PERCUMA dan DAFTAR SHAKLEE dengan segera!


 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **

 Untuk sebarang pertanyaan/konsultasi dan tempahan, boleh hubungi saya melalui:
♥Shaklee ID 964127
♥NOORASMAH KARIM
♥Contact :019-7399253
♥SMS/WhatsApp : 014-2069522
♥Email : nash_gal@yahoo.com

You Might Also Like

0 comments

Apa Kata Anda

Instagram