Pembelian Shaklee Lebih Mudah dengan eSell

Saturday, July 05, 2014

PENGEDAR SHAKLEE SEREMBAN Asma El Kareem | Trusted Independent Distributor | 019-7399253 | 014-2069522

 Assalamualaikum dan Salam Ramadhan!
Dah bersahur dengan Suplemen Shaklee?? Jangan tinggalkan amalan memakan kurma juga ye!!!

Alhamdulillah memang tidak sia-sia jadi ahli Shaklee apatah lagi buat duit raya dengannya!! Sebab Shaklee kini sudah ada alat baru untuk anda pengguna di luar sana membuat pembelian produk Shaklee dengan lebih mudah!!

eSell?? Apa tu??


 eSell ialah sistem tempahan secara online untuk para peminat produk Shaklee membuat pembelian melalui laptop, pc atau smartphone. Pembelian produk hanya sah melibatkan penggunaan kad kredit atau kad debit. Mudahkan?? Sekarang pun ramai yang lebih gemar shopping secara online berbanding membawa duit tunai ke kedai-kedai fizikal. Maka, anda tidak perlu bersusah-payah untuk berwasssap untuk membuat tempahan Shaklee lagi. Anda sendiri yang tempah terus dari Shaklee tanpa melalui saya. Selepas sampai produk yang ditempah segera hubungi saya untuk khidmat nasihat yang percuma!!!

Jadi, bagaimana nak membeli produk Shaklee sendiri secara online???

Mudah sahaja semudah 1,2,3!!
Sekiranya anda berminat dengan mana-mana produk setelah membaca entri-entri ibusrikandi.com, anda boleh klik terus ke link yang diberikan. Contoh:


 Setelah klik pada link tersebut, paparan berikut akan keluar. Pilih "Agree" dan klik "Next".

Seterusnya, paparan akan menunjukkan produk yang hendak dibeli. Pastikan kuantiti yang hendak dibeli dan amaun adalah betul. Kemudian, klik butang "Checkout".

Paparan tentang butiran pembeli ditunjukkan. Anda mestilah mengisi di ruang-ruang yang berkenaan dengan betul untuk memastikan produk yang anda beli selamat sampai ke tangan anda. Penting untuk anda memasukkan ALAMAT dan NO TELEFON dengan BETUL supaya pihak kurier (Gdex atau CityLink) dapat menghantar terus ke tempat anda. Apabila anda telah memastikan butiran yang diisi adalah lengkap, klik butang "Continue".


Paparan "Please Confirm Your Order" ditunjukkan seperti gambar di bawah. Jika anda berpuas hati dengan maklumat yang dipaparkan, buat pengesahan dengan klik butang "Proceed for Payment".
Kemudian, anda boleh membuat pembayaran menggunakan kad kredit atau kad debit. Masukkan butiran yang diperlukan.
*Pastikan baki dalam akaun anda mencukupi untuk membuat pembayaran. Anda juga boleh mengubah had amaun transaksi (jika nak beli produk dengan banyak) untuk melancarkan proses pembayaran melalui kad debit.
Kemudian, tekan butang "Confirm Order"

Peringatan!! Jangan lupa untuk klik "Print Order" untuk anda cetak dan simpan maklumat urusniaga tersebut untuk rujukan anda pada masa depan.

Mudahkan membeli dengan Shaklee!! Jom apa tunggu lagi. Bulan ini promosi Vivix BUY 6 Free 1!!!
Order terus dari eSell!


Bagi anda yang ingin mendapatkan HARGA AHLI
Klik CARA JADI AHLI SECARA PERCUMA dan DAFTAR SHAKLEE dengan segera!

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **

Untuk sebarang pertanyaan/konsultasi dan tempahan, boleh hubungi saya melalui:
♥Shaklee ID 964127
♥NOORASMAH KARIM
♥Contact :019-7399253
♥SMS/WhatsApp : 014-2069522
♥ Jemput Like FB Page:
Ibusrikandi 
Pengedar Vitamin Seremban
♥Email : nash_gal@yahoo.com

You Might Also Like

0 comments

Apa Kata Anda

Instagram