3 Tips Jadi Ahli Shaklee Secara Percuma

Wednesday, July 16, 2014

PENGEDAR SHAKLEE SEREMBAN Asma El Kareem | Trusted Independent Distributor | 019-7399253 | 014-2069522

Tak percayalah boleh dapat percuma je jadi ahli Shaklee!!


Kenapa tak percaya pula?
Mari saya kongsikan tips bagaimana mudahnya menjadi ahli secara percuma, FREE MEMBERSHIP siapa yang tak nak?

1. Belian RM800 ke atas atau 200uv

Banyaknya nak kena beli!! Jangan khuatir, anda cuma perlu kumpul order dari keluarga, adik-beradik,  kawan-kawan pejabat, kawan-kawan sekolah, jiran-jiran dan siapa-siapa juga yang anda kenal. Tak kenal pun boleh tapi atas risiko sendiri. 
Saya akan berikan senarai produk berserta harga. Anda buat pilihan produk dan saya bantu kira hingga sampai nilai untuk membolehkan anda mendapatkan keahlian Shaklee secara PERCUMA. 
Mereka dapat harga ahli dan anda dapat jadi ahli!!!

2. Beli Vivix

Yang ini lagi mudah, pembelian 2 botol Vivix sahaja sudah melayakkan anda untuk menjadi ahli secara percuma.

3. Beli Collagen Powder

Anda beli 3 kotak Collagen anda juga layak jadi ahli!! Senangnya jadi ahli Shaklee.


Sebelum menjadi ahli, adalah disarankan agar anda memilih pengedar yang betul. Yang benar-benar ingin membimbing anda dan sama-sama buat anda berjaya. Kerana jika anda serius untuk menjana pendapatan dengan Shaklee, upline atau individu yang mendaftarkan anda sebagai ahli berupaya membimbing anda dan bukan sekadar melepaskan batuk di tangga.

Jika anda cuma ingin menggunakan sendiri produk Shaklee, anda juga perlu pastikan upline anda itu boleh memberi nasihat cara pengambilan dan penggunaan produk dengan baik. Jadi, anda tidaklah menggunakan produk tersebut secara Cadbury..atau lebih manis lagi secara melulu yang akhirnya anda akan menyalahkan produk tidak berkesan.  Hal ini cuma akan menjejaskan jenama Shaklee dan merugikan anda sahaja sedangkan syarikat ini sudah bertapak lebih 50 tahun dan telah berjuta-juta pengguna seluruh dunia berpuas hati dengan keberkesanannya.

Perkara-perkara yang anda dapat setelah jadi ahli:

1. Kit bag

Dalam kit bag ini, terdapat manual bisnes, peraturan dan undang-undang penjualan, buku resit, senarai harga produk dan macam-macam lagi. Jadi ahli dan anda tahu!

2. Group support yang super amazing 

Sekiranya anda serius nak berbisnes dengan Shaklee, anda akan disenaraikan ke dalam kumpulan bimbingan di bawah naungan saya, upline saya dan super upline saya. Anda akan dibimbing sampai pandai bijak laksana FROM ZERO TO HERO.

3. Group consultation simply healthy 

Kalau anda ingin menggunakan sendiri, anda juga akan disenaraikan di dalam kumpulan pengguna. Dalam kumpulan ini, anda akan mendapat khidmat nasihat, tatacara penggunaan dan pengambilan produk dan saling tukar pengalaman sesama ahli dalam kumpulan di samping menjalinkan ukhuwah. 

4. Tiga C

Car, Cash, Convention
Memang best, kalau anda ada impian nak memiliki kereta sendiri tanpa menggunakan slip gaji kerja makan gaji anda, Shaklee akan bantu anda realisasikan kereta impian anda!

Bonus Tunai setiap bulan yang anda peroleh bakal melebihi gaji kerja makan gaji anda. Anda berhak tentukan gaji yang anda mahu!

Nak pergi bercuti PERCUMA dan taraf 7 bintang? Kalau fikir logik akal sampai bila-bila pun takkan mampu! Tapi jika anda mahu, tiada yang mustahil dengan Shaklee, semua tanggung beres!!


Jadi, jangan tunggu lama-lama!
"Changing brand can change your life"
Bagi anda yang ingin mendapatkan HARGA AHLI Klik CARA JADI AHLI SECARA PERCUMA dan DAFTAR SHAKLEEdengan segera! ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease **


Untuk sebarang pertanyaan/konsultasi dan tempahan, boleh hubungi saya melalui:

♥Shaklee ID 964127
♥NOORASMAH KARIM
♥Contact :019-7399253
♥SMS/WhatsApp : 014-2069522
♥FB Page:
Ibusrikandi
Pengedar Vitamin Seremban
♥Email : nash_gal@yahoo.com

You Might Also Like

0 comments

Apa Kata Anda

Instagram