Herblax Shaklee Agen Detox Terbaik Untuk Kurus

Wednesday, June 11, 2014

“Ya Allah, aku berlindung kepada-Mu daripada perasaan risau dan sedih, aku berlindung kepada-Mu dari sifat lemah dan malas, aku berlindung kepada-Mu daripada sifat takut dan lokek, aku berlindung kepada-Mu daripada tekanan hutang dan kezaliman manusia.” (HR Abu Dawud)

Herblax Agen Detox Paling Hot

Mari berkenalan dengan Herblax 


Ramuan Herb-Lax Shaklee terdiri daripada kombinasi sains perubatan tradisional dan teknologi barat. Mengandungi 9 herba semulajadi iaitu alfalfa leaves,senna leaves,anise seed,blue malva flower,buckthorn bark,licorice root,rhubarb root,fennel seed dan culver's root. 

Sifat Herb-Lax Shaklee menggalakkan tindakan pembersihan yang lembut terbukti kesesuaiannya secara klinikal untuk digunakan oleh tubuh kita untuk jangka masa panjang.

Ia dikategorikan sebagai julap yang lembut dan sesuai untuk kegunaan sekali sekala bagi menyingkirkan toksin dari usus.

Ia juga membantu usus kita lebih aktif untuk gerakan peristalsis. Peristalsis adalah pergerakan kembang kuncup otot secara beritma untuk menolak makanan sepanjang salur pencernaan. Gerakan peristalsis yang baik membantu proses perkumuhan kita berjalan dengan lebih lancar.

Ramuan yang terkandung didalam Herb-Lax Shaklee 

Alfalfa Leaves - Membersihkan usus,darah dan hati.Anise Seed - Merangsang pengeluaran jus gastrik untuk membantu proses pencernaan.Blue Malva Flower -Membantu proses detoksifikasi dan mengimbangi tekstur kulit.


Barkthorn Bark - Melembutkan najis untuk memudahkan pergerakkan dan memberi lembapan kepada usus.


Culver's Root - Membantu masalah lebihan air dalam badan dan bagus untuk asthma.Fennel Seed(Jintan Manis)- Mengeluarkan toksin yang terkumpul akibat lebihan makanan dan pengambilan alkohol.Membantu pencernaan dan berkesan untuk masalah sembelit dan kembung perut atau usus.Licorice Roots - Membantu proses detoksifikasi

Rhubarb Root- Herba yang banyak digunakan dalam perubatan cina sebagai antibiotik.

Senna Leaves - Merangsang tindakan pembersihan yang lembut pada usus dan perut,mempercepatkan proses detoksifikasi dan mengurangkan penyerapan lemak.


Manfaat Herb-Lax Shaklee 

 • Menyingkirkan najis yang tersekat.
 • Merangsang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.
 • Membantu masalah sembelit.Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakkan usus (natural bowel movement) dan secara langsung membantu masalah sembelit.
 • Mengempiskan perut.
 • Menyokong kesihatan usus.
 • Membantu menyahtoksin badan.
 • Herb Lax Shaklee membantu mengurangkan atau memberi rasa kepejalan pada perut.
 • Sesuai diambil seperti biasa atau dicampurkan dalam air panas sebagai minuman teh herba.
 • Membantu masalah bau mulut dan bau badan.
 • Mengelakkan kembung perut.
 • Mencegah penyakit kulit.


Mereka  yang perlu Amalkan Herb Lax:


 • Pengamal tegar ubat tahan sakit.
 • Mereka yang ada masalah pembuangan, perkumuhan kurang lancar dan sembelit.
 • Mereka yang mengalami banyak jerawat.
 • Pesakit gout.
 • Mereka yang ingin membersihkan usus terutama sekali mereka yang baru berjinak2 dengan suplemen.


Jika anda orang baru dalam pengambilan supplement Shaklee terutamanya, anda semua digalakkan untuk mengamalkan Herb-lax terlebih dahulu untuk proses nyahtoksin a.k.a detox.

Proses detox amat penting untuk memudahkan penyerapan supplement. Apabila tubuh kita sudah dinyahtoksin, tubuh lebih mudah bertindak balas dengan supplement dan anda akan rasai kesan optimum hasil dari pengambilan supplement.

Herb Lax ni ada 120 kapsul dan tahan untuk berbulan-bulan lamanya kerana pengambilan ia hanya untuk seminggu sekali
Hanya RM52.50 Tak mahal mana pun malah berbaloi-baloi.
P/S:
Mereka yang mempunyai sistem penghadaman yang lemah akan mengalami cirit-birit pada peringkat awal pengambilan. Manakala pada keadaan normal, Herb-Lax Shaklee menampakkan kesan dalam tempoh 8-12 jam selepas pengambilan.Mereka yang mengalami masalah sembelit yang serius boleh meningkatkan dos pengambilan kepada 5-8 biji dan boleh kembali kepada dos biasa setelah proses penghadaman kembali normal.Untuk sebarang pertanyaan/konsultasi dan tempahan, boleh hubungi saya melalui:
Shaklee Independent Distributor 964127 NOORASMAH KARIM
019-7399253/014-2069522 (SMS/WhatsApp)
FB Page:
Ibusrikandi 
pengedarvitaminseremban

nash_gal@yahoo.com

You Might Also Like

0 comments

Apa Kata Anda

Instagram