5 Alasan Kukuh Perlu Jadi Ahli Shaklee

Tuesday, June 10, 2014

“Ya Allah, aku berlindung kepada-Mu daripada perasaan risau dan sedih, aku berlindung kepada-Mu dari sifat lemah dan malas, aku berlindung kepada-Mu daripada sifat takut dan lokek, aku berlindung kepada-Mu daripada tekanan hutang dan kezaliman manusia.” (HR Abu Dawud) 


Shaklee sudah menjadi fenomena!
Makin ramai yang berebut-rebut nak jadi ahli Shaklee.
Bukan sebab nak meniaga pun. Tapi nak guna sendiri je. Tapi platform dah ada mengapa tidak dimanfaatkan untuk mengukuhkan lagi ekonomi keluarga?


Terbaru!! Jualan Shaklee pada 2013 mencecah 200%!
Bermakna ramai dah sedar pentingnya kesihatan dan kelebihan Shaklee.  Lagipun ramai yang dah tahu, kalau daftar jadi ahli tak payah nak minta-minta harga diskaun. Beli 1 barang pun boleh dapat harga ahli. Baik untungkan diri sendiri daripada untungkan pengedar lain.


5 Alasan Kukuh Kenapa Perlu Jadi Ahli Shaklee



1- Bonus Tunai


Sapa tak nak duit?? Sekarang ni zaman duit waima nak masuk jamban pun kena bayar RM1. Yang syiok duit bonus terus dimasukkan ke akaun. Kalau dulu, Shaklee bayar guna cek untuk bonus pertama. Best tak best la, makan Shaklee guna Shaklee, tengah bulan depan berikut masyuk duit bonus. Lagi kalau beli banyak. Bagi ibu, ayah, atau beri pada suami atau isteri atau anak-anak. Keluarga sihat keluarga bahagia.





Bukannya tak boleh beli dengan pengedar lain, tu pun ada juga yang masih jual harga ahli kepada bukan ahli. Tapi keburukannya ialah 'point' dapat kat pengedar yang jual tu. Kan lebih baik point tu masuk kat akaun sendiri. Cukup point tertentu, akan ditukarkan kepada bonus tunai!!!


Konsep point Shaklee lebih kurang macam point kad Tesco ataupun Jusco. Bila belanja beli barang pada harga diskaun dan kumpul point. Lepas tu dapat rebate. Macam Tesco ataupun Jusco akan bagi cash voucher. So samalah dengan Shaklee, Shaklee bayar tunai pada ahli yang aktif kumpul point. Duit tu nak shopping beli barang lain pun boleh. Nk buat sedekah lagilah boleh!!

Daftar jadi ahli Shaklee sekali SEUMUR HIDUP. Jika untuk kegunaan sendiri cuma beli ikut keperluan dan tak perlu maintain point. Melainkan jika anda serius minat nak tingkatkan pendapatan bersama kami.

2- Khidmat nasihat Eksklusif dan Berterusan


Ni yang paling tak gemar bila ada orang dok pm tanya harga Pastu tanya pulak cara nak makan. Sekali sembang punya baik rupanya dah beli tapi tak tau cara makan. Bukanlah kedekut tapi jadi TANGGUNGJAWAB pengedar untuk memberi panduan dan nasihat kepada pelanggan. Jelas sifat mazmumah di situ.


Oleh sebab itu, sebelum anda daftar sebagai ahli walaupun untuk kegunaan sendiri PILIH dengan BIJAK kumpulan yang hendak disertai. Silap- silap dapat yang 'touch n go'. Jenis yang jual beli produk tapi tak bimbing cara makan lagi parah Kalo nak buat bisnes. Pastu senyap diam seribu bahasa.

Di bawah kumpulan kami ada bimbingan dan berterusan selagi anda masih menjadi ahli Shaklee. Kami ada kumpulan online FB dan Telegram yang aktif. Anda bebas bertanya apa-apa saje masalah yang bersangkut paut dengan Shaklee dan pengalaman orang lain yang menggunakan Shaklee.


Sebab tu penting untuk anda berada dalam kumpulan yang betul.


3-Beli Secara Online

Semuanya di Hujung Jari hanya klik dan isikan maklumat yang betul. PASTIKAN pelanggan telah membuat pembayaran terlebih dahulu!! Tup tup
barang sampai depan pintu rumah. Tak payah bersesak-sesak ke branch, atau menggunakan emel. Tak perlu susah payah guna ID pengedar lain seperti satu ketika dahulu. Gunakan ID anda sendiri dengan klik sahaja.

Kemudahan yang sangat HEBAT bukan sahaja kepada pengguna Shaklee. Malah juga turut memudahkan kami yang berbisnes terutama untuk menambahkan stok. Tak perlu sakit- sakit tangan sampai timbul otot membawa kotak-kotak stok.

Jadi, daripada jadi pembeli yang meng'UNTUNG'kan orang lain lebih baik anda mendaftar jadi ahli. UNTUNG diri sendiri. Dapat beli pada HARGA AHLI yang superb dan dapat pula BONUS TUNAI $$$$$.


4- Modal Rendah


Jika anda pertama kali berbisnes, jangan runsingkan kepala memikirkan hendak membeli stok. Malah, jika anda ingin dapatkan keahlian percuma ada caranya.

Yuran hanya sekali seumur hidup tetapi BONUS yang anda dapat BERKALI-KALI*

Yuran serendah RM75/ RM85 sahaja!!

"Saya makan sendiri, tak minatlah nak bisnes."
"Leceh nak bisnes, keluar modal, kena simpan stok."

Macam saya mula-mula dulu makan untuk diri sendiri je. Konon nak berpantang cara moden. Alhamdulillah dan ia menjadi!! Kesan sangat positif bila badan rasa cergas dan ringan dalam tempoh berpantang. Susu badan pun lancar dan meriah. Saya mula berkongsi kesan positif itu kepada keluarga, rakan- rakan dan saudara mara.

Itulah juga tujuan sebenar berbisnes dengan Shaklee untuk kongsikan kebaikan Shaklee bukan sahaja di seluruh Malaysia malah di seluruh dunia.

Yang pasti saya tersangat bersyukur Alhamdulillah kerana berada dalam kumpulan yang betul dan bukanlah kumpulan TnG.

Pastikan pelanggan anda membuat bayaran terlebih dahulu barulah anda buat tempahan Shaklee secara online. Anda juga tak perlu Runsing untuk membungkus produk dan penghantaran. Pihak Shaklee yang akan membuat kerja- kerja tersebut. Tugas sebagai pengedar hanya promosikan dan pasarkan.


5- Tak Perlu Keluar Rumah

Dengar berita di akhbar dan tv kes jenayah penculikan dan pembunuhan memang mengerikan. Nak keluar rumah untuk bertemu pelanggan atau mengepos barang menjadi ketakutan. Apatah lagi jika anda seorang suri rumah, nak bawak anak-anak lagi kalau ada anak kecil. Dengan beg barang nak diposkan lagi. Mudah je buat Shaklee ni cuma klik sahaja bila dapat order walaupun jiran depan rumah yang order. Serahkan sahaja kepada Shaklee untuk urusan tersebut.


Cuma berikan butiran yang lengkap dan barang dihantar ke depan rumah dalam kotak yang KEMAS dan SELAMAT.

Shaklee memang sangat sesuai untuk suri rumah yang sibuk dengan anak-anak di rumah. Tak perlu keluar rumah pun. Sambil layan anak, masih mampu buat ORDER untuk pelanggan.
Sedangkan yang bekerja pun buat Shaklee hingga sanggup berhenti KERJA.

Untuk urusan bimbingan juga tak perlu keluar sehingga lewat malam. Anda dimasukkan dalam kumpulan eksklusif dan bimbingan juga akan diberikan secara eksklusif sambil melayan suami dan anak-anak walaupun sedang melipat kain atau bergolek-golek atas katil.


Paling PENTING ada INTERNET.


P/S: Konsultasi cara nak guna Shaklee sepatutnya mestilah dari pengedar yang anda order. Jadi pilih pengedar yang betul. Bukan setakat order dan beli.

Hanya EKSKLUSIF untuk anda yang berdaftar dengan kami



Untuk sebarang pertanyaan/konsultasi dan tempahan, boleh hubungi saya melalui: 
Shaklee Independent Distributor 
964127 
NOORASMAH KARIM 
019-7399253/014-2069522 (SMS/WhatsApp) 
FB Page:
Ibusrikandi 
Pengedar Vitamin Seremban
nash_gal@yahoo.com

You Might Also Like

0 comments

Apa Kata Anda

Instagram