Vitamin SHAKLEE pilihan jenama yang terbaik

Sunday, January 05, 2014Kini pengamal gaya hidup sihat semakin bijak dan telah memilih Shaklee untuk melengkapi nutrisi kehidupan mereka.

Mengapa SHAKLEE??

1. Sentiasa selamat.


Kami menjamin keselamatan tanpa syarat.
 
Saintis Shaklee mencari di seluruh dunia untuk mendapatkan sumber bahan-bahan semula jadi terbaik. Kemudian kami menjalankan lebih 350 ujian ke atas setiap ramuan botani tunggal baru untuk logam berat, racun serangga, dan beratus-ratus bahan cemar berbahaya yang lain. Lebih 80,000 ujian kualiti setiap tahun dijalankan untuk menjamin kesucian dan keselamatan bagi setiap dan setiap produk.

Itulah sebabnya kamibenar-benar yakin ini: Setiap produk Shaklee adalah 100% selamat untuk digunakan. Dijamin.


Jaminan Kami Keselamatan Tanpa Syarat:

Senarai TIADA dalam produk Shaklee
   TIADA Paraben
  
TIADA Triclosan
  
TIADA Phthalates
   
TIADA Natrium Lauryl Sulfat (SLS)
   
TIADANatrium Lauryl Eter Sulfat (SLES)
   
TIADA 1,4-dioxane
   
TIADA Propylene Glikol
   
TIADA Sebatian organik meruap (VOC)
   
TIADA Asid hidroklorik
   
TIADA Ammonia
   
TIADA Natrium Hidroksida
   
TIADA Butil Cellosolve

   
TIADA Formaldehid
   
TIADA Bisphenol-A
   
TIADA Petroleum sulingan
   
TIADA Toluene
   
TIADA Klorin
   
TIADA MSG
   
TIADA Pewarna
   
TIADA Trans Lemak
   
TIADA pemanis tiruan
   
TIADAToksik
    

2. Sentiasa berfungsi.

Kami menjamin keberkesanan penuh.

Banyak syarikat mendakwa hasil produk mereka. Tetapi dengan Shaklee, kami mempunyai bukti. Anda lihat ia dalam lebih 100 kertas kerja saintifik, 90 daripada mereka yang diterbitkan dalam jurnal ulasan, yang membuktikan keberkesanan produk Shaklee. Shaklee melaburkan $ 250 juta  dalam ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan. Dan dalam kajian dengan kerjasama penyelidik dari UC Berkeley Sekolah Kesihatan Awam yang menunjukkan bahawa orang-orang yang mengambil makanan tambahan Shaklee mempunyai kesihatan dengan ketara lebih baik daripada mereka yang mengambil multivitamin tunggal atau tidak mengambil makanan tambahan.

Dan bukti yang paling menyedarkan kepada semua adalah berjuta-juta orang yang telah hidup lebih sihat, kehidupan yang lebih produktif kerana Shaklee. Sebelum sebarang produk Shaklee sampai tangan anda, kami telah melakukan kerja keras untuk memastikan ia bertindak seperti apa yang kita katakan
 

3. Sentiasa hijau.
 
 Kita memimpin gerakan alam sekitar melalui teladan.

Dr Forrest C. Shaklee menubuhkan syarikat ini dengan prinsip Hidup dalam keharmonian Alam ®. Kini telah melebihi setengah abad dan kami terus memimpin melalui teladan.

Shaklee adalah syarikat pertama di dunia yang menjadi Iklim Neutral ™ disahkan untuk benar-benar mengimbangi pelepasan karbon yang menyebabkan kesan bersih sifar terhadap alam sekitar dan telah memenangi anugerah bagi reka bentuk alam sekitar.

"Anak saya mempunyai masalah kulit yang teruk, tidak boleh makan tenusu dan gandum, dan mempunyai alahan dan asma yang tidak baik. Selepas memberikan dia suplemen Shaklee, dan beralih kepada pencuci bukan toksik rangkaian Get Clean, masalah kulit juga hilang, alahan dan asma bertambah baik, dan kini boleh makan tenusu dan gandum."

"Selepas hanya dua hari mengambil suplemen Shaklee, anak saya boleh bernafas dengan lebih baik. Tidak lagi tersumbat. Ia seolah-olah bekerja dengan baik dan saya telah memberikan suplemen Shaklee kepada anak-anak saya yang lain!"

"Suplemen Shaklee telah mengubah kehidupan keluarga saya. Kami jarang jatuh sakit apabila melihat orang lain di sekeliling kita sakit. Saya juga tidak perlu bergantung kepada ubat migrain saya lagi, saya amat berbesar hati saya diperkenalkan kepada syarikat yang hebat ini."

You Might Also Like

0 comments

Apa Kata Anda

Instagram