Jadilah sebahagian daripada kami

Sunday, January 05, 2014

Kenapa tidak menjadi ahli Shaklee hari ni??

Bagi mereka yang telah mencuba produk Shaklee dan merasai keberkesanannya, mengapa tidak terus menjadi ahli?
Mengapa mesti menjadi ahli?
#anda telah cuba dan merasai keberkesanannya
#anda ingin mengubah hala hidup anda

Bagaimana ingin menjadi ahli?
Mudah je..ada 2 langkah mudah untuk mendapatkan keahlian Shaklee

#1. Dengan pembelian produk bernilai RM680 dan ke atas atau 200uv anda layak mendapat keahlian percuma. Bukan itu sahaja, malah anda juga akan mendapat bonus cashback yang akan dibayar pada 13hb bulan berikutnya selepas pendaftaran.

Rasa macam mahal sangat ke? tak susah..anda jadi ketua..ajak la kawan-kawan beli kongsi-kongsi..kumpulkan order sampai cukup 200uv tu atau belian RM680 dan serahkan order tersebut kepada saya. Biar saya yang uruskan.

#2. Hanya RM69.00 (+kos pos memberkit RM10.60). Modal di bawah RM100 tetapi kelebihan bila dah jadi ahli dapat banyak lagi.

Untuk pendaftaran keahlian, anda memerlukan ID sponsor yang sudahpun berdaftar dengan Shaklee macam saya (SID 964127). Tidak kisah jika anda ingin mendaftar sendiri, pergi ke branch yang berhampiran, gunakan ID saya (SID 964127) dan daftarkan diri anda.
Kalau anda kesuntukan masa, biar saya yang uruskan pendaftaran anda. Hanya serahkan butir-butir yang diperlukan.

Selepas menjadi ahli, apa yang perlu anda buat?
# Keahlian untuk kegunaan sendiri (tak perlu kumpul point)-anda boleh membeli produk untuk kegunaan sendiri, atau untuk ibubapa, saudara mara, adik beradik, jiran-jiran dan sebagainya.

#Welcome to the club- Anda sudah menampakkan potensi diri untuk mengubah nasib hidup anda menjadi lebih baik! Jadi anda akan dimasukkan ke dalam support group kami yang dipimpin oleh insan yang hebat-hebat yang telah menjana income 5 angka dengan Shaklee.

#Berita baik; keahlian adalah seumur hidup (kalau peram je ID xpe tapi kenapa tidak gunakannya untuk sebarkan kebaikan produk kepada yang lain :))

#Untuk mendapat bonus keahlian, anda perlu mengumpul min 150uv lagi banyak point, lagi tinggi bonus anda! Penting bagi ANDA yang ingin menjana pendapatan dengan Shaklee untuk mengumpul point! Ke arah pendapatan pasif! Dengan SHAKLEE pun boleh..kalau makan gaji banyak yang ada di slip gaji je!!

#Bagi yang kesuntukan masa nak keluar untuk promosi atau bimbingan, kini semuanya di hujung jari! Bimbingan adalah percuma..yang nak buat offline pun boleh..lebih baik!

Anda selangkah menuju kejayaan.
Bertindak sekarang, "Changing brands can change your life"

p/s: ada jugak yang bertanya Shaklee ni jual apa..padahal dah jadi fenomena Shaklee sekarang ni! BTW Shaklee is no money game..tunjuk duit sana tunjuk duit sini! A BIG NO!

Secebis ingatan orang kampung.." There's no shortcut to success"

Asma el Kareem
SID 964127
019-7399253/014-2069522




You Might Also Like

0 comments

Apa Kata Anda

Instagram