SUPER BOOSTER: Kombinasi TOPSELLING ESP dengan vitamin SHAKLEE

Wednesday, December 11, 2013

Kombinasi TOPSELLING ESP dengan vitamin SHAKLEE

Wohohoho..ESP!! oh ESP!!
Bestnyer tak terkata ESP ni..dah la banyak khasiat..jimat lagi tu!!
Masa mula2 minum tu memang la mcm kembang tekak. Tapi dah set kat minda..small matter je bau2 soya ni..ESP ni boleh dibancuh dengan apa jua minuman kecuali yang berkafein. Jangan sekali-kali bancuh dengan air panas kerana enzim2 (khasiat) di dalamnya akan ternyahasli..Dah lama tak guna istilah tu..rindu nye zaman belajar dulu..
Akan datang akan dikongsikan resepi2 best ESP ni

ESP kukuh hanya dengan pengamalannya secara individual sahaja tetapi kesan lebih optimum sekiranya digabungkan dengan vitamin/produk SHAKLEE yang lain. Dahla SIHAT, SELAMAT dan SEMULAJADI pulak tu.,,!! SUPER BOOSTER!!

Antara gabungan ESP yang istimewa menjadikannya sebagai SUPER BOOSTER:-

ESP dan SHAKLEE COLLAGEN POWDER
Gabungan HOT PRODUK ni menjadikan ASET wanita anda lebih tegang dan anjal..kulit pun cantik..dah xde lingkaran gelap bawah mata..jeragat pun cabuttt!!

ESP dan ALFALFA
Menjadi buruan ibu-ibu moden yang ingin menyusukan sendiri anak-anak mereka. Hasilnya mencurah-curah..Bayi pun kenyang..tido pun lena..

ESP dan LECITHIN
Jangan tak sangka kombo ESP dan LECITHIN boleh kuruskan badan tau..berat lebih ideal dan bentuk badan jadi cantik..phewittt!!! Sesuai juga untuk ibu-ibu lepas bersalin yang nak membentuk badan semula!

ESP dan OSTEMATRIX
Sangat dicadangkan kepada ibu-ibu yang baru lepas bersalin. Banyak tenaga habis saat melahirkan zuriat yang dikandung. Juga membantu mengatasi sembelit dan juga lenguh-lenguh badan. Yang belum bersalin pun boleh amalkan untuk tenaga dan keperluan kalsium yang cukup berbanding 2 gelas susu.

ESP dan VITA E
Bagi yang mementingkan kecantikan kulit wajah agar kelihatan berseri..tak payah nak suntik2..bonus berganda kulit glowing badan pun segar dan bertenaga.

ESP dan GLA
Bagi pasangan2 yang dh lama berkahwin dan belum dikurniakan zuriat lagi, boleh menjadikan kombo ini sebagai alternatif untuk meningkatkan kesuburan.

ESP dan OMEGA GUARD
Sebagai brain booster, baik untuk jantung, mengawal kolesterol, sesuai untuk ibu hamil dan mengurangkan risiko keguguran dan paling istimewa membantu mencapai bentuk badan yang ideal.

ESP dan PERFORMANCE DRINK
Sesuai kepada mereka yang bekerja berat kerana super booster ini membekalkan tenaga yang berpanjangan. Sesuai diamalkan ketika berpuasa. Bila dah gabung rasa dua-dua ni..perghh...rasa skali pasti nak lagi!!

ESP dan Zinc
Mereka yang risau rambut gugur boleh cuba amalkan kombo ini untuk mengurangkan kadar keguguran rambut. Produk terbaik untuk ibu-ibu yang lepas bersalin dan mereka yang menjalani pembedahan. Kombo ini membantu mempercepat pemulihan luka.

dan banyak lagi produk vitamin SHAKLEE yang boleh digabungkan untuk penjimatan tetapi kesan yang optimum.

'Mai secawan ESP'


Asma El Kareem
SID 964127
0197399253/0142069522
nash_gal@yahoo.com






You Might Also Like

0 comments

Apa Kata Anda

Instagram