Sebab-sebab Perlu Menjadi Ahli dengan SHAKLEE!!

Sunday, December 08, 2013

Sebab-sebab perlu jadi ahli SHAKLEE:

-->>Cash bonus<<--
Anda sebagai pengguna TEGAR SHAKLEE WAJAR mendaftar sebagai ahli...tak best la Kalo kata "guna ID saya untuk dapat harga ahli" padahal Kalo bli guna ID sendiri anda bukan sahaja dapat harga ahli malah layak dapat cash bonus!!!
Macam best je..macam best je...

-->>Semuanya di Hujung Jari--<<
Kalau dulu kena beratur panjang di branch atau HQ berjam-jam pula nak beli produk...sekarang KLIK2 tau-tau esok dapat dah..dah jimat masa..tenaga pun jimat..tak payah nak mengheret barang banyak2...

-->>Servis Penghantaran kepada Pelanggan--<<
Tak payah nak susah simpan stok melambak-lambak.KLIK2 mintak je SHAKLEE hantar. SO kakak-kakak surirumah/cikgu/kerani n yang sewaktu dengannya tak payah nak pening2 sangat..

-->>Modal mula sangat RENDAH dan MAMPU--<<
Tak payah keluar ribu-riban. Hanya RM75 SM/ RM85 SS daftar ahli.
Kalau nak buat bisnes, customer dah bayar pada anda, apalagi terus je KLIK2 order..Mudah MUDAH
Tu pun tak nak ke??

Anda buat anda dapat!!!

You Might Also Like

0 comments

Apa Kata Anda

Instagram