GABUNGAN TERBAIK OMEGA GUARD DENGAN VITAMIN SHAKLEE

Thursday, December 12, 2013

GABUNGAN TERBAIK OMEGA GUARD DENGAN VITAMIN SHAKLEE

Promosi Disember Omega Guard 2013 masih berlangsung...!!
Beli 1 Dapat 1!
Beli 2 Dapat 2!
Belilah 6 percuma 1..bagi mak 1, bagi ayah 1, bagi kakak hamil 1, bagi abang bulat 1, bagi adik pintar 1, bagi pakcik sakit jantung 1, bagilah untuk diri sendiri pulak!!


Omega Guard juga menjadi item terhebat walaupun diambil sebagai dirinya sahaja..tetapi khasiat Omega apabila berpadu dengan produk SHAKLEE yang lain menjadikannya SUPER POWER!!

Antara gabungan Omega Guard dengan vitamin lain:-


OMEGA GUARD + AJHT

Gabungan mantap 2 item ini memberikan impak maksima ke atas sakit sendi yang dialami oleh mak ayah..kesan penggunaan seawal 5 hari! Bagus juga untuk yang mengalami slipped disc. Bagi yang ada gout boleh cuba kombo ini.

OMEGA GUARD + VITA E
Best kombo untuk pesakit jantung dan juga untuk pasangan yang sudah berkahwin untuk menghangatkan lagi hubungan...ada uummpppphhh!

OMEGA GUARD + VITA C chewable
Kombo set untuk kanak-kanak cergas dan cerdas. Cepat belajar dan lebih fokus. Meningkatkan sistem pertahanan dalam badan.

OMEGA GUARD + OSTEMATRIX

The most wanted!! Bagi ibu-ibu lepas bersalin..lenguh2?? ada sembelit??..takut!!! Badan naik??!!
Nilah kombo terbaik! Yang masih hamil pun bagus untuk keperluan kalsium yg cukup dan untuk perkembangan otak bayi dalam kandungan..Ibu yang menyusukan pun mendapat manfaat yang sama..Bukan ibu-ibu sahaja...tapi yang mengalami buasir pun boleh mengamalkannya..belum beli belum tau!!

OMEGA GUARD + LECITHIN
Macam pernah dengar jek!! Yes..kombo terbaik dalam membantu menurunkan berat badan..SLIM is YOUR DREAM!! Cuba baru tau kurus ke tak!!

dan banyak lagi gabungan OMEGA GUARD ini mengikut keperluan zat tambahan masing-masing..

Hargailah jantung anda!!

Asma El Kareem
SID964127
0197399253/0142069522
nash_gal@yahoo.com

You Might Also Like

0 comments

Apa Kata Anda

Instagram